Hva blir nytt i Trine 2?

Hva blir nytt i Trine 2?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Husker du Trine, dette sjarmerende, sideskrollende plattformspillet som var blant de mest kritikerroste av fjorårets indie-utgivelser? Den finske utvikleren Frozenbyte har siden jobbet hardt med oppfølgeren, og nå deler de flere detaljer om Trine 2.

I et intervju med 1Up kan Frozenbyte-sjef Lauri Hyvärinen blant annet fortelle at det viktigste nye elementet i Trine 2 blir samarbeidsmodusen som allerede er kunngjort.

Denne kan spilles både offline og online og betyr at det nå blir mulig å jobbe sammen i grupper på tre, noe som åpner for mange og kreative måter å løse de fysikkbaserte puslespillene på. Modusen blir "drop in"-basert, som innebærer at man fritt og enkelt kan hoppe inn og ut.

– Det blir veldig interessant å se alle de kule løsningene spillerne vil finne på i Trine 2. Jeg vedder på at vi vil bli overrasket over idéer vi ikke engang hadde tenkt på, sa Hyvärinen.

Både historien og karakterer vil i tillegg få mer dybde, og noen nye egenskaper vil også bli introdusert. For eksempel vil Thief-figuren ha evnen til å sakke ned tiden, mens Knight vil bli i stand til å kaste hammeren sin.

Det første Trine-spillet ble berømmet for sin nydelige grafikk, og oppfølgeren skal visstnok bli enda finere. Grafikk -og animasjonsteknologien er bygd opp på nytt helt fra grunnen og vil by på trær og busker som vaier i vinden og mer avanserte lys/skygge-effekter, blant annet.

Trine 2 slippes digitalt til PC, Xbox 360 og PS3 i løpet av våren 2011. Sjekk for øvrig ut den ferske traileren fra spillet under.


Les også: Anmeldelse: Trine
Les også: Ubisoft kunngjør Outland
Les også: Beyond Good & Evil returnerer i HD

(via Gameinformer)

Trine 2

Windows
Slippdato: 7. desember 2011
Sjanger: Action, Gåteløsning, Plattform
Utvikler: Frozenbyte
Utgiver: Atlus

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen