Beyond Good & Evil returnerer i HD

Beyond Good & Evil returnerer i HD

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Beyond Good and Evil er et action/eventyrspill som ble sluppet i 2003 til Gamecube, PS2 og Xbox. Spillet fikk dengang god mottakelse, selv om salgstallene ikke var allverdens. Nå melder Gamespot at spillet får HD-behandling og skal gis ut på PSN og Xbox Live en gang i 2011.

Den nye versjonen får 1080p-oppløsning, oppussede teksturer, oppgraderte karakter-modeller og oppdatert musikk. Spillet skal også få en online-funksjon med støtte for troféer, men utover dette er Ubisoft foreløpig sparsommelige med detaljene.

I Beyond Good & Evil styrer du den kvinnelige figuren Jade gjennom mange ulike hindringer og puslespill. Spillet fikk ros for sin kombinasjon av tradisjonell eventyrsjanger, stealth-elementer, en involverende historie og muligheten til å blant annet ta bilder av dyr og å skanne objekter.

Ubisoft annonserte for øvrig Beyond Good & Evil 2 i 2008, men foreløpig er veldig lite kjent om dette spillet.

Les også: Anmeldelse: Beyond Good & Evil
Les også: Nytt Beyond Good & Evil?
Les også: Ubisoft kunngjør Outland

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen