So You Think You Can Cast

Hvem blir Norges beste Counter-Strike-kommentatorer?

Castingkonkurransen fortsetter søndag formiddag.

So You Think You Can Cast er konkurransen hvor vi skal finne Norges beste kommentatorer innenfor e-sport. Over 200 personer søkte om å bli med konkurransen, og til slutt stod vi igjen med 24 kandidater.

Castingkonkurransen begynte allerede forrige helg med deltakerne i League of Legends og StarCraft II. Søndag klokken 13:00 er det endelig klart for første runde for Counter-Strike-kandidatene.

SE OG STEM PÅ DINE FAVORITTER HER!

Publikum stemmer

Hvem er best, hvem blir stående igjen som vinnere? Det kan du være med å bestemme. I løpet av fire uker i august og september skal deltakerne i de tre spillene overbevise publikum om at de har det som skal til for å nå toppen.

I hver runde av konkurransen vil deltakerne settes sammen i kommentatorpar bestående av en hovedkommentator og ekspertkommentator. Dette paret vil få i oppgave å kommentere direktesendte kamper fra kvalifiseringen til høstens norske e-sportligaer og innledende runder av seriespillet.

Deltakerne har sendt inn hver sin presentasjonsvideo, og du kan se samtlige videosnutter på samlesiden for castingkonkurransen.

Disse skal kommentere Counter-Strike: Global Offensive:

Bli bedre kjent med dem:
Se video av de åtte Counter-Strike-kandidatene her »

Slik vinner de

Når alle kandidatene har kommentert én kamp hver stemmer publikum på sine favoritter. To deltakere – en fra hver kategori med færrest stemmer – elimineres fra konkurransen i hver runde. Etter tre runder står vi igjen med seks gjenværende castere som får mulighet til å bli en del av Gamer.nos kommentatorteam.

Som publikum kan du enten følge kampene direkte på castingportallen fra klokken 13:00 på søndag eller se de i opptak kort tid etter samme sted. Det vil bli åpnet for stemmegivning frem til og med mandag 25. august. Du kan stemme på én hovedkommentator og én ekspertkommentator per runde.

Besøk Gamer.no/casting for alle detaljer om denne konkurransen.­­­

Les også
Gamer.no skal kåre de beste supporterne under Telialigaen-sluttspillet

Siste fra forsiden