Hvor mye vil du betale?

Eidos' betal-det-du-vil-kampanje er en kjempesuksess.

Av og til må du gjøre noe ekstra for å skille deg ut i den mengden med spill som blir lansert. Eidos og Beautiful Game Studios valgte å kjøre i gang en noe spesiell kampanje for deres neste spill, Championship Manager 2010.

Kampanjen er veldig enkel - betal det du vil for en nedlastbar versjon av spillet. Riktignok er det en transaksjonskostnad på £2.50, og beløpet du betaler må være over 1 pence.

Det viser seg nå at kampanjen, som avsluttes den 10. september, har vært en stor suksess. Daglig leder i Beautiful Game Studios, Roy Meredith, kunne fortelle at kampanjen har medbrakt mye publisitet. Den har også, fra et salgsperspektiv, overgått alle forventninger.

- Vi har holdt på med dette spillet i to år. Vi mener dette er det beste Champ Man på mange år, basert på de tilbakemeldingene vi har fått, og vi følte derfor at det var en grei ting å gjøre for fansen siden de har blitt værende hos oss.

Meredith ville ikke ut med tall som viser hvor bra kampanjen har gått, men han kunne røpe at gjennomsnittsprisen folk har betalt er betydelig høyere enn minimumsprisen, og at en spiller betalte så mye at de måtte få en ekstra bekreftelse på at kjøpet faktisk var ekte.

CM 2010 lanseres 11. september. Du kan nå svippe innom på Champ Man for å sikre deg en kopi til en pris du bare må bli fornøyd med.

(Kilde: Videogamer)

Siste fra forsiden