Rykter om nytt GTA

Hvor tar Rockstar veien videre?

Rapporter på nettet indikerer at neste GTA foregår på den amerikanske vestkysten.

Det har gått en stund siden Grand Theft Auto IV dukket opp i butikkene, og som seg hør og bør betyr dette at det begynner å dukke opp rykter om hvor neste Grand Theft Auto-spill vil foregå.

Los Santos i GTA: San Andreas.

Nå har nettstedet Videogaming 247 lagt ut en mildt sagt merkelig sak hvor det hevdes at spillet foregår i Hollywood, og at de første detaljene snart vil røpes på et Max Payne 3-arrangement.

I utgangspunktet var VG247-saken så sær at vi ikke tok den særlig seriøst, men så kom Eurogamer på banen med en delvis bekreftelse fra en uavhengig kilde. Deres kilde forteller nemlig at Rockstar driver storstilt research i Hollywood, men kan ikke garantere at denne har noe med GTA å gjøre.

Nå er det selvsagt slik at, med unntak av GTA: London, har ingen av spillene i denne serien foregått i ekte byer. Derfor er sjansene større for at vi får et gjensyn med den fiktive byen Los Santos (og dens Vinewood-distrikt) enn at vi faktisk kan se frem til et Hollywood-basert spill.

Rockstar har uansett valgt å ikke kommentere ryktene, og så for øyeblikket er det kun snakk om rene rykter. Det vi i alle fall kan garantere, er at det neste spillet i serien ikke vil foregå i Rothbury.

Siste fra forsiden