Hvorfor sier Gamer.no at spill er kultur?

Glem filmer, bøker og musikk. Spill er den nye kulturen, og det er Gamer.no som skriver om den. Nå lanserer vi vårt nye slagord.

Spill er kultur.

I løpet av tre og et halvt år har Gamer.no vokst til å bli en av de aller viktigste spillsidene for norske spillentusiaster. Daglige nyhetsoppdateringer, omtaler, sniktitter, intervjuer, artikler, produktdatabase og et hyperaktivt forum sørger for at rundt 90 000 unike brukere besøker oss hver måned.

Gamer.no har hele tiden hatt som mål å være den grundigste, mest seriøse og kompetente kilden til informasjon, nyheter og refleksjon for deg som er interessert i spillbransjen, og vi tror vi på mange måter har lykkes med det. Nå skal vi bli enda bedre. En av måtene å bli bedre på, er å fortelle oss selv og leserne hva vi står for hver eneste dag. Det er slagordets oppgave.

Slagordet skal være essensen av Gamer.no - det som skiller oss fra andre norske spillsteder. Det skal være et løfte om hva du finner på siden vår.

En gamer har mer enn nok å henge fingrene i. Mens for eksempel en filmelsker trenger et par timer for å titte gjennom en ny utgivelse, må gameren putte inn et titalls timer bare for å se hva et spill har å by på. Spill er krevende, de er oppslukende, de blir en livsstil. Spill er lek, men også alvor for oss.

Derfor kommer du aldri til å finne en omtale på 150 ord hos oss. Vi går heller i dybden og gir leseren det store bildet. Andre kan være tabloide – vår styrke er kunnskap, grundighet og et ønske om å formidle hele bildet. Vi skriver like seriøst om spillene som du spiller dem. Hvis du er en sann gamer, kan Gamer.no gi deg full tilfredsstillelse.

Spill som digitalt masseunderholdningsmedium er snart 30 år gammelt, det er garantert mange av dere som kjenner navnet på flere 8-bitstitler enn skuespill av Henrik Ibsen. Millioner av mennesker sitter hver dag foran en pc eller konsoll og drømmer seg bort. Spill kan røre oss, de kan få oss til å le, de kan gi oss nye tanker og ideer. Slik blir spill like viktig som bøker, film og musikk - og slik er spillkulturen sakte, men sikkert, i ferd med å sive inn overalt.

Når vi nå sier at spill er kultur, er det mer enn bare konstatering av fakta. Vi vil at folk skal vite at Gamer.no graver dypere, har kunnskaper, og ser ethvert spill på samme måte; Som noe vi skal undersøke svært, svært nøye. Spill er kultur, og slik skal vi skrive om dem.

Siste fra forsiden