Counter-Strike: GO / League of Legends

I helgen skal 12 lag kjempe om å få delta i vår liga

Følg dramatikken i helgens turneringer i League of Legends og Counter-Strike: GO.

Dette er Logitech G Challenge

Vis mer

Onlineturneringer i League of Legends og Counter-Strike: GO arrangert av Gamer.no. De fungerer som oppvarming og delkvalifisering til to store ligaer som starter til høsten, hvor det er 15 000 kroner i premiepotten.

Disse spiller finalekamper i Counter-Strike: GO-turneringen lørdag 31. mai:

 • BX3 Elektroniske Sportsklubb
 • Expert-Gaming
 • Teklubben
 • Team Audaces
 • Splætta
 • xoxo.invite

Disse spiller finalekamper i League of Legends-turneringen søndag 1. juni:

 • A for Aria
 • Gosh Gaming
 • BX3 Elektroniske Sportsklubb
 • Representing Bronze V
 • Celestial Gaming
 • Fedora Tip Forening

Fredag tok vi temperaturen på de gjenværende lagene for å få et innblikk i deres ambisjoner for Logitech G Challenge på Gamer.no. Skal vi tro lagene og deres spillere, er det mye å se frem til både lørdag og søndag.

Favoritter, «underdogs» og mulige overraskelser

I Counter-Strike:GO-turneringen har det så langt vært «business as usual» med de fire største navnene som gjenværende lag i det øvre turneringstreet. Her blir det to veldig tette kamper mellom BX3 Elektroniske Sportsklubb og xoxo.invite, samt Expert-Gaming mot TeKlubben. I nedre tre venter to nykommere i Splætta og Team Audaces. Om en av disse slår lagene som faller ned til taperpuljen, kan vi få Counter-Strike:GO-turneringens første store overraskelse.

Hvis Counter-Strike-turneringen gikk som forventet, har det vært mer spenning i League of Legends-delen. Her har det vært dramatikk helt fra tidlig i turneringen, da en av forhåndsfavorittene Kappachino Crew røk ut av turneringen i nedre tre mot Fedora Tip Forening. Senere i konkurransen måtte også en annen favoritt, Celstial Gaming, belage seg på videre spill i nedre tre da de overraskende tapte for Gosh.

League of Legends-turneringen holder kanskje historisk høyt nivå i norsk sammenheng, og det er langt fra klart hvem som blir den endelig vinneren søndag kveld.

Kort oppsummert står vi foran en spennende finalehelg med mye dramatikk. De innledende rundene har vist at de mest kjente fortsatt er best, men det er flere lag som har begynt å snuse på det øvre sjiktet av norsk Counter-Strike:GO- og League of Legends-spilling. Kanskje det kommer noen overraskelser helt på tampen?

De fire beste blir automatisk kvalifisert til en Logitech G-liga som Gamer.no skal arrangere til høsten. I tillegg vår vinnerlaget fem gavekort á 500 kroner på Elkjøp. Resten av deltakerne i ligaen må gjennom en ny kvalifisering etter sommerferien.

Kamper og sendeskjema

Sluttspillet begynner klokken 14:00 lørdag og søndag, og kampene spilles fortløpende. På lørdag kan du se Counter-Strike: GO-kampene, kommentert av Tony Stark og Andreas Grøterud. Søndagens League of Legends kamper vises på to forskjellige kanaler, disse kommenteres av henholdsvis Sindre Wirkola og Krister Asheim. Alt kan sees i videovinduene nedenfor.

Turneringsoppsett for Logitech G Counter-Strike: Global Offensive Challenge
Turneringsoppsett for Logitech G League of Legends Challenge

Spill: Counter-Strike: Global Offensive
Første kamp:
Expert-Gaming vs. BX3 Elektroniske Sportsklubb
Tidspunkt:
31. mai, klokken 20:15
Kommentatorer:
Tony Stark, Andreas Grøterud

Les også
– Vi kan i alle fall skape underholdning for publikum

Spill: League of Legends
Første kamp:
BX3 Elektroniske Sportsklubb vs. A for Aria
Tidspunkt:
1. juni, klokken NÅ.
Kommentator:
Sindre Wirkola

Spill: League of Legends
Første kamp: Fedora Tip Forening vs. BX3 Elektroniske Sportsklubb
Tidspunkt: 1. juni, klokken NÅ.
Kommentator: Krister Asheim

Siste fra forsiden