Telialigaen - League of Legends

– Ikke en match vi har gruet oss til

Noman «Nomi» Ahmad og Riddle ser frem til kampen mot Domino.

Mohammed Barzinje/Riddle

SLIK SPILLES SJETTE RUNDE AV TELIALIGAEN - LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Kl. 18:00: Viking - Fact
Kl. 18:00: Nordavind - Dreamz
Kl. 18:00: Celestial - GamerGrotta
Kl. 18:00: Bifrost - Vanir
Kl. 20:00: Riddle - Domino

Se resten av kampene i terminlisten »

Søndag kveld fortsetter Telialigaen. Rundens hovedkamp er mellom topplagene Riddle og Domino. Riddle kommer fra to uavgjort-resultater mot Viking og Fact, og er på jakt etter en ny trepoenger. Noman «Nomi» Ahmad er ikke bekymret for Domino skal stå i veien for de ubeseirede fra Riddle.

– Kampen mot Domino er ikke noe vi har gruet oss til for å si det mildt. Vi alle vet hvilke lag som kommer til sluttspillet og det er Viking, Nordavind, Fact og oss, alle andre lag er ikke relevante så vi bruker resten av kampene på å plukke opp enkelt tre poeng med tanke på at vi allerede har gått uavgjort mot både Fact og Viking, forteller han til Gamer.no.

Se kampen mellom Riddle og Domino på vår Twitch-kanal søndag klokken 20:00 »

Riddle har som nevnt spilt en del uavgjort, men det er mot topplagene. De har 1-1 mot Fact Revolution fra sist helg, og før det gikk de 1-1 mot Viking, 2-0 mot Bifrost og 2-0 mot GamerGrotta. «Nomi» forteller at Riddle ikke kommer til å endre noe foran kampen mot Domino.

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Tom «Nijhuis» Nijhuis (Top)
Henrik «Waldan» Bratlie (Jungle)
Andreas «Yupwulf» Brustad (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Dennis «Denden» Bui (Support)

RIDDLES TRE SISTE: ➖➖✅

– Vi kommer ikke til å forandre noe som helst på spillestilen vår fra kampene mot Fact og Viking, vi kommer til å spille som vi alltid gjør og det kommer til å ende 2-0 vår vei, enkelt og greit, sier han bastant.

LES MER: – Dagens Viking er bedre enn dagens Nordavind

– Overrasket mange

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

Hannes «Raxes» Ekman (Top)
Eivind «Scumwave» Østlie Haraldstad (Jungle)
Magnus «Valiant» Thoresen Østmo (Mid)
Raducu «leandoer» Florin-Valentin (ADC)
Charlotte «Charry» Helgesen (Support)

DOMINOS TRE SISTE: ➖➖✅

Domino flytter allt press over på Riddle i forkant av hovedkampen søndag kveld. Charlotte «Charry» Helgesen sier hun ikke tror de vil klare å slå Riddle, men lover at de skal gjøre alt de kan mot «Nomi» og resten av Riddle.

– Jeg tror det blir 2-0 til Riddle, men vi kommer til å gi vårt beste og bare håpe at det er godt nok til å kunne ta et poeng fra de, i og med at vi kjemper om en plass i sluttspillet, forklarer hun.

Sluttspill-håpet er selvsagt på plass i Fredrikstad. Domino ligger for øyeblikket på en delt 4. plass med Fact, og med seier over Riddle vil det være en stor statement fra gjengen i Domino om at de kan gå hele veien til et sluttspill.

– Sjansen for å nå sluttspillet er jo der. Jeg synes vi har gjort det greit denne sesongen, og har nok overrasket mange vil jeg tro. Alt jeg kan håpe på er at vi gjør det like bra som vi gjorde det de første rundene, og får inn nok poeng de siste kampene. Vi kommer hvertfall til å jobbe hardt for at det skal skje, avslutter «Charry».

Les også
– Grunnen til endringen er nok mangelen på erfaring i det forrige laget

LES OGSÅ: Dignitas og «Hallzerk» ett steg nærmere ESL Rio Major

Tabellen før den sjette serierunden. (Skjermskudd: Telialigaen.no)

Siste fra forsiden