«Ikke søren!!!» at God of War skal ha mikrotransaksjoner

Sony Santa Monica vil ikke be fansen om å bruke penger i sitt kommende actionspill.

Sony Interactive Entertainment

Det blir absolutt ingen mikrotransaksjoner av noe slag i God of War, skal vi tro Sony Santa Monicas Cory Barlog. På spørsmål om kjøp av digitale gjenstander og valuta i det kommende actionspillet, svarte spillsjefen klart og kontant:

Rykter om mikrotransaksjoner i God of War dukket først opp tidligere denne uken, takket være et skjermbilde av spillets meny. I bildet – som ble publisert på Reddit – skimtes to tall øverst i høyre hjørne, og mange mistenkte at det gule representerte såkalt premiumvaluta, som man gjerne kan kjøpe for ekte penger i spill.

Nøyaktig hva de to tallene representerer er litt uklart, men ifølge Barlog har altså ingen av dem noe med mikrotransaksjoner å gjøre.

Kratos mot norrøn mytologi

Den neste God of War-utgivelsen, som enkelt og greit skal hete God of War, markerer et taktskifte for den svært populære serien. Utvikler Sony Santa Monica har byttet ut greske guder med norrøn mytologi, og turen går til det iskalde nord.

Ved siden av nye omgivelser introduserer spillet også en medhjelper for Kratos – nemlig hans sønn. Samspillet mellom de to blir en viktig del av handlingen, og de to må lære hverandre å kjenne i tillegg til å bekjempe monstre i spillets nye, mer intense kampsystem.

God of War kommer til PlayStation 4 den 20. april 2018.

Ubisoft har valgt en annen retning med tanke på mikrotransaksjoner.
Utvikleren bekreftet nylig at man kan bruke ekte penger i Far Cry 5 »

Siste fra forsiden