Far Cry 5 får mikrotransaksjoner

Den mest kontroversielle typen skal riktignok utebli.

Ubisoft

Etter en lang og relativt aggressiv markedsføringskampanje nærmer Far Cry 5 seg endelig lansering, men et av spørsmålene som hittil har forblitt ubesvart er om spillet får de beryktede mikrotransaksjonene. Det har vi nå fått litt mer innsikt i, melder PC Gamer.

Ubisoft

Under en forhåndstesting av spillet avdekket nemlig nettstedet at Far Cry 5 får mikrotransaksjoner, men kun for kosmetiske gjenstander og gjenstander som sparer tid. De notoriske «loot-boksene» skal med andre ord ikke være med i spillet.

Sølvbarer til salgs

Ifølge PC Gamer bekreftet en Ubisoft-representant at spillet ikke vil inneholde noen former for mikrotransaksjoner som innebærer sjansespill, en kategori som loot-boksene tilhører.

Mikrotransaksjonene i spillet tar form som sølvbarer som man kan bruke til å kjøpe våpen, kjøretøy og andre gjenstander. Slike sølvbarer kan man finne gjemt rundt omkring i spillet, men de kan altså også kjøpes for ekte penger via en nettbutikk inni spillet. Hva prisene ligger på er imidlertid uvisst.

Far Cry 5 slippes den 27. mars til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet er som de foregående titlene et åpen verden-spill og foregår i et område som heter Hope County, som er avskåret fra resten av verden og hvor en ondskapsfull kult har tatt over kontrollen og terroriserer lokalbefolkningen.

Ubisoft har allerede sluppet flere videoer og trailere fra spillet, nå sist en video som introduserer deg til medhjelperne i spillet. Maskinkravene foreligger også for de som satser på PC-versjonen av spillet.

Om du kjøper sesongpasset til Far Cry 5 får du en liten bonus: Da følger nemlig Far Cry 3 med på kjøpet »

Siste fra forsiden