Se en halvtime fra Far Cry 5

Ny video viser oss mye mer av spillet.

For ikke lenge siden fikk vi høre at det neste kapittelet i Far Cry-serien ble utsatt, men nå har vi i alle fall fått et nytt klipp man kan kose seg med for å korte ned ventetiden. Den nye videoen viser oss hele 26 nye minutter fra spillet og kan ses øverst i artikkelen.

Klippet byr på mye bilkjøring, som åpenbart er en viktig del av spillet, i tillegg til nærkamper, skarpskyting og den frodige naturen vi allerede vet at spillet har store mengder av.

Far Cry 5 er som de foregående titlene et åpen verden-spill og foregår i et område som heter Hope County, som er avskåret fra resten av verden og hvor en ondskapsfull kult har tatt over kontrollen og terroriserer lokalbefolkningen.

Godt førsteinntrykk

Ubisoft

I spillet kan man blant annet rekruttere ulike hjelpere, deriblant hunden Boomer, som vi tidligere har stiftet bekjentskap med i en annen, lengre video av spillet, og spillet i likhet med foregående titler by på stor grad av frihet.

Gamer.no tok en titt på Far Cry 5 i forbindelse med E3-messen tidligere i sommer, og satt igjen med et positivt inntrykk av det som fremstår som et underholdende spill, selv om det på mange måter er svært likt de to forgjengerne.

– Med en ny komponist som ikler Montana-settingen stilfulle country- og rock ’n roll-toner, og spillmekanikker som fungerer like godt som i forgjengerne, er Far Cry 5 et svært attraktivt spill. Når det i tillegg har blitt gjort en omstrukturering i form av mer åpenhet i både historie og verdenskart – det vil ikke lengre være noen avsperrede områder forbeholdt senere deler av historien – er nysgjerrigheten rundt dette spillet komplett, skrev vår utsendte i sin sniktitt.

Far Cry 5 skulle opprinnelig slippes 27. februar 2018, men kommer nå en måned senere – 27. mars. Spillet kommer både til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Ubisoft-spillet The Crew 2 utsettes også »

Siste fra forsiden