Far Cry 5 og The Crew 2 utsettes

Ubisoft trenger litt mer tid for den siste finpussen.

Far Cry 5.
Ubisoft

Både skytespillet Far Cry 5 og racingspillet The Crew 2 kommer litt senere enn opprinnelig planlagt. Det kunngjorde Ubisoft torsdag via sin offisielle blogg.

The Crew 2 introduserer kappløp med båt og fly, såvel som med bil.
Ubisoft

Far Cry 5, som egentlig skulle slippes 27. februar 2018, kommer nå først en måned senere – 27. mars. The Crew 2 var ventet 16. mars, men skal nå lanseres i løpet av første halvdel av regnskapsåret 2018-2019. Det vil si en gang mellom 1. april og 30. september neste år.

Den siste finpussen

Ifølge Ubisoft ble utsettelsen nødvendig for å legge den siste finpussen på begge spillene:

– For Far Cry 5 vil den økte utviklingstiden la Ubisoft Montreal-teamet gjøre flere forbedringer, som skal sørge for at den beste og mest ambisiøse Far Cry-opplevelsen så langt stemmer overens med teamets opprinnelige visjon. [...] The Crew 2-teamet i Ivory Tower vil bruke de neste månedene på å utføre flere tester, samle tilbakemeldinger fra spillere og fortsette å jobbe mot å levere en ambisiøs åpen-verden racingopplevelse som møter teamets og spillernes forventninger, forklarer utvikleren.

Far Cry 5 tar oss med til Hope County i Montana, et område som plages av høyreekstreme fanatikere. I rollen som sheriff må spillere ta opp kampen mot kulten Eden's Gate, og få en slutt på galskapen.

Les også: Spillerfrihet og samarbeid er hovedfokuset i Far Cry 5 »

The Crew 2 vet vi foreløpig ikke like mye om, men ikke uventet fortsetter spillet i sin forgjengers fotspor. Nytt for denne gangen er imidlertid muligheten til å kappkjøre med båt og fly, såvel som med bil.

Både Far Cry 5 og The Crew 2 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Ubisofts gratisspill i desember kan kanskje lindre smerten.
Utvikleren gir bort World in Conflict og Assassin's Creed IV: Black Flag »

Far Cry 5 The Crew 2

Siste fra forsiden