Ubisoft søker betatestere for The Crew 2

Se hva det kommende racingspillet har å by på.

Bilde. Ubisoft

Ubisoft har kunngjort en lukket betatest for racingspillet The Crew 2, som skal avholdes fra 31. mai til 4. juni på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Interesserte spillere kan melde seg på til testen via spillets nettsider, men utvikleren påpeker at det kun er begrenset med plasser.

Blir du valgt ut som betadeltaker får du ta med deg opptil tre venner.
Ubisoft

De som plukkes ut vil motta en e-post med instrukser for hvordan de laster ned testklienten, samt muligheten til å invitere opptil tre venner til å bli med på betaen. For å gi spillere så mye prøvetid som mulig vil nedlasting være mulig på samtlige plattformer fra 29. mai.

Prøv bil, båt og fly

I løpet av testperioden kan de utvalgte spillerne oppleve den innledende fasen av The Crew 2s progressjonssystem. Med både bil, båt og fly får man utforske hver eneste krik og krok av spillets åpne verden, satt i USA. De som søker konkurranse kan måle evner i fire forskjellige disipliner – Street Race, Rally Raid, Powerboat and Aerobatics.

Ubisoft lokker også med spillets «Fast Fav»-funksjon, som lar spillere veksle mellom ulike fremkomstmidler på et øyeblikk, avhengig av situasjonen man befinner seg i:

– Et fly som flyr under San Franciscos Golden Gate Bridge kan forvandles til en båt med ett tastetrykk, forklarer utvikleren i en pressemelding.

The Crew 2 lanseres samtidig for PC, PlayStation 4 og Xbox One, den 29. juni. Alle som deltar i betaen vil få en hittil uannonsert digital belønning for bruk i fullversjonen.

Vi likte det første spillet i serien ganske godt.
Les vår anmeldelse av The Crew her »

Siste fra forsiden