Det helsprø bilspillet The Crew 2 har fått slippdato

Og ny trailer.

Ubisofts racingspill The Crew 2 ble først kunngjort på E3-messen i fjor og skulle egentlig lanseres i dag, den 16. mars, men ble utsatt til en uspesifisert dato i desember. Nå har utvikleren endelig kunngjort slippdatoen.

The Crew 2 kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 29. juni. Samtidig har utvikleren også sluppet en ny trailer fra spillet som du kan se øverst i artikkelen.

Spillet vil by på det samme grunnkonseptet som forgjengeren, men selvsagt med en del endringer som er ment å gjøre den sømløse åpen verden-kjøringen enda mer interessant og ikke minst variert.

Bytt mellom bil, fly og båt

Ubisoft

I oppfølgeren er det nemlig ikke bare biler man kan kjøre, og en av nyhetene i så måte er en funksjon som heter «Fast Fav», som sømløst lar spilleren veksle mellom kjøretøy på bakken, i luften og på vannet.

Spillet vil følgelig også servere deg konkurranser og utfordringer innen de ulike kategoriene av kjøretøy, hvor du får brynt deg på alt fra luftakrobatikk til powerboat-kappløp og motorcross-rallyløp.

Vår anmelder mente det første spillet hadde sine irritasjonsmomenter som blant annet vekslende grafisk kvalitet og småklønete kollisjonsfysikk, men kjørefølelsen var herlig, og helhetsinntrykket etter en del timers spilling var svært godt. Spillet endte opp med 8 av 10 mulige poeng.

Foretrekker du rollespill? Den oppussede utgaven av Neverwinter Nights har fått slippdato »

Siste fra forsiden