The Crew 2 lar deg nyte motorsport til lands, til vanns, og i lufta med

Fly, bil, båt og motorcross – The Crew 2 vil la deg kjøre alt.

Ubisoft trakk sløret av The Crew 2 under mandagens E3-konferanse, med en annonseringstrailer – som du ser øverst – og en gjennomgang av hva man kan gjøre i spillet. Spillet kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows – men vi vet ikke når det kommer ennå.

Slik blir The Crew 2. (Video: Ubisoft)

Som med forgjengeren er det snakk om et racingspill i en stor, åpen variant av Amerika. I motsetning til forgjengeren er det derimot mer enn bare biler man kan druse gjennom landskapene med denne gangen. Vi får erobre skyene, kjøre om kapp i racingbåter og tumle rundt i ørkenlandskap med motorcross-kjøretøy. Målet er å bli verdens beste motorsportutøver. Alt i alt virker det som om grunnkonseptet er beholdt, men utvidet massivt.

Du kan se hvordan spillet ter seg i gameplay-traileren til høyre.

Forbedringspotensiale

The Crew tok oss med på biltur gjennom USAs varierte landskap, med alt fra åpne sletter i Kansas til storbyer som New York og Las Vegas.

Vår anmelder var ikke videre imponert etter sine første timer med The Crew, men mente spillopplevelsen bedrer seg kraftig så snart man får boltre seg fritt i spillets åpne verden:

– Den ellers så klisjéfylte historien begynner å sparke fra seg, og holder drivet i gang stort sett helt til siste sekund; bilene man får kjøre blir stadig bedre og bedre, merkbart sådan; og verdenen blir større, mer variert og vakrere jo mer man får utforske den, skrev Espen Jansen.

Les mer fra E3 her »

Siste fra forsiden