Far Cry 3 er inkludert i sesongpasset til Far Cry 5

Ubisoft kunngjorde også de tre første utvidelsene.

Ubisoft har nå sluppet informasjon om sesongpasset til deres kommende stortittel Far Cry 5, og der gjemmer det seg en aldri så liten godbit for fans av serien. Sesongpasset kommer nemlig med Far Cry 3 inkludert.

Far Cry 3 Classic Edition, som de har kalt den medfølgende utgaven av spillet, byr på hele enspillerkampanjen fra det nå litt aldrende skytespillet og blir tilgjengelig både på PC, PlayStation 4 og Xbox One. En trailer ser du øverst.

Sesongpasset gir tilgang til disse tre utvidelsene.
Ubisoft

Tre utvidelser

Ubisoft kan dessuten opplyse om at det kommer en egen, selvstendig utgave av Far Cry 3, men denne kommer fire uker etter at sesongpasset lanseres og slippes kun til konsollene. Det er uvisst akkurat hva den nye utgaven av Far Cry skal by på, men tilsynelatende dreier det seg om en oppdatert versjon.

Ellers inneholder sesongpasset selvsagt utvidelser til Far Cry 5, nærmere bestemt tre stykker. Disse heter Hours of Darkness, Dead Living Zombies og Lost on Mars. Førstnevnte vil ta spilleren tilbake i tid til vietnamkrigen hvor man slåss mot nordvietnamesiske soldater.

I Dead Living Zombies vil man, som navnet antyder, møter horder av zombier, men Lost on Mars tar deg med til vår råde naboplanet hvor du må bryne deg på monstre av ymse art. Ubisoft sier de skal dele mer informasjon om de fremtidige innholdspakkene til Far Cry 5 ganske snart.

Ubisoft har for øvrig også sluppet en ny historietrailer fra Far Cry 5 som du kan se nederst i artikkelen.

Vi har allerede fått mange videoer fra Far Cry 5: Se en halvtime fra spillet »

Siste fra forsiden