Far Cry 5 vises frem i ny video

Fisking og hundehjelper er noe av det vi får se i det ferske klippet.

Vi fikk noen små klipp fra det neste spillet i Far Cry-serien under E3-messen tidligere i sommer, men i forbindelse med Gamescom-messen har vi nå blitt tilgodesett med et lengre klipp som viser oss betydelig mer fra spillet.

Den nye videoen, som du kan se øverst, varer i åtte og et halvt minutt og tar oss med på en ferd i et landlig område hvor vi ser mer av omgivelsene som venter oss i det kommende spillet.

Far Cry 5 er som de foregående titlene et åpen verden-spill og foregår i et område som heter Hope County, som er avskåret fra resten av verden og hvor en ondskapsfull kult har tatt over kontrollen og terroriserer lokalbefolkningen.

Ubisoft

Hjelpende hund

I spillet kan man blant annet rekruttere ulike hjelpere, deriblant hunden Boomer, som vi får se mer av i den nye videoen. Boomer kan gis ulike kommandoer, og kan også utføre handlinger på egen hånd, for eksempel hente våpen fra falne fiender, hjelpe til i kamper og merke fiender fra lang avstand ved hjelp av luktesansen.

Gamer.no tok en titt på Far Cry 5 i forbindelse med E3-messen tidligere i sommer, og satt igjen med et positivt inntrykk av det som fremstår som et underholdende spill, selv om det på mange måter er svært likt de to forgjengerne.

– Med en ny komponist som ikler Montana-settingen stilfulle country- og rock ’n roll-toner, og spillmekanikker som fungerer like godt som i forgjengerne, er Far Cry 5 et svært attraktivt spill. Når det i tillegg har blitt gjort en omstrukturering i form av mer åpenhet i både historie og verdenskart – det vil ikke lengre være noen avsperrede områder forbeholdt senere deler av historien – er nysgjerrigheten rundt dette spillet komplett, skrev vår utsendte i sin sniktitt.

Far Cry 5 kommer 27. februar til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Et annet åpen verden-spill fikk nettopp en oppdatering: Den nye Horizon Zero Dawn-modusen gjør spillet med overkommelig »

Siste fra forsiden