IL2-Sturmovik tar av igjen

Ubisoft har kunngjort IL2-Sturmovik: 1946, hvor andre verdenskrig varer litt lenger enn den gjorde i virkeligheten.

IL2-Sturmovik: 1946 foregår i luften over Europa, Russland, den fjerne Østen og stillehavet, og kommer med alt innholdet fra tidligere IL2-spill. Det vil si at vi får over 300 fly, hvorav hele 229 er spillbare. Lanseringen vil finne sted i november, og som vanlig er det 1C: Maddox Games som står for utviklingen.

Blant de 32 helt nye flyene finner vi blant annet IL-10 Sturmovik, jetflyet Mig-9 og blitzbomberen Arado Ar-234. Nye kart inkluderer Kiev-regionen, grensen mellom Soviet, Kina og det japanskokkuperte Korea og et stort bonuskart som foregår over Burma. Totalt får vi ni nye kampanjer med 200 oppdrag, hvor du får spille som tysker, sovjeter eller japaner.

Tre av disse ni kampanjene foregår i en alternativ versjon av 1946, hvor krigen mellom Soviet og Tyskland fortsatt herjer, og her har både Luftwaffe og VVS (det sovjetiske luftvåpenet) tilgang til avanserte jetfly. Spillet gir oss dessuten nye bakkemål, som skyttergraver og bunkere.

På toppen av det hele får vi 1000 nye historiske flydekorasjoner, samt "making of"-filmer, intervjuer og en detaljert flyguide med over 350 sider. Pakken kommer også med helt nye videoer fra det neste Maddox-spillet, Storm of War: Battle of Britain.

Siste fra forsiden