Inago Rage

Inago Rage tilbyr massevis av psykedelisk 3D-action, og muligheten til enkelt å lage dine egne spillområder. Her er demoen.

Inago Rage er et førstepersons skytespill av den typen som kun krever én ting: Nær perfekt koordinasjon. Her puttes du inn i psykedeliske og fargerike 3D arenaer og må kjempe mot svermer av mekaniske fiender samtidig som du plukker med deg diamanter og andre bonusting.

Ikke la deg lure av de første brettene - dette er et forrykende raskt spill hvor fienden kommer fra alle kanter og du ikke gis mye tid til å puste mellom angrepene. Historien fortelles i små tegneserieruter mellom brettene, men ærlig talt har vi ikke peiling på hva den handler om, etter som vi alltid trykket oss forbi for å komme tilbake til selve spillet så raskt som mulig.

Spillet er ikke å finne i vanlige butikker, og du må kjøpe det direkte fra Dejobaan Games. For mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet (lenken finner du nederst). Demoen inneholder ni brett, og gir deg i tillegg mulighet til å prøve spillets kartredigeringsverktøy, som lar spillere lage sine egne arenaer ved hjelp av et enkelt brukergrensessnitt. Installasjonsfilen er på cirka 18 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden