InCrazyBall

Parlez-vous Français? I så fall kan du laste ned demoen av InCrazyBall, et Super Monkey Ball-aktig spill for PC.

I det arkadeaktige spillet InCrazyBall må du rulle en ball gjennom en serie mer og mer kompliserte baner. Spillet minner litt om Marble Madness og Super Monkey Ball, og kommer blant annet med flerspillermodus og baneredigeringsverktøy. Sistnevnte funksjon virker svært interessant, og det kan se ut som den franske utvikleren Lexis Numérique har latt seg inspirere av landsmennene i Nadeo under utviklingen av dette spillet.

Dessverre ser det ikke ut til at InCrazyBall har fått noen engelskspråklig lanseringsdato, noe som blant annet betyr at demoen av spillet er på fransk. Demoen lar deg prøve noen av spillets brett flerspiller (med flere moduser, slik som "tag"), og kommer i tillegg med mulighet til å prøve ut baneredigeringsverktøyet. Selve gameplayet ser relativt selvforklarende ut, så det burde ikke være noe stort problem å ikke kunne fransk.

Demoen er på 147 MB, og du kan laste den ned herfra:

Mens vi snakker om Lexis Numérique kan vi nevne at de nylig har lansert en ekspansjon til kultspillet In Memoriam. Dessverre ser det ut til at den eneste måten vi nordmenn kan få en engelskspråklig versjon av denne på er å bestille Gold-versjonen av Missing (som er spillets amerikanske navn) fra USA, da Ubisoft, som gav ut In Memoriam her til lands, ikke ser ut til å være interessert i ekspansjonen.

Lexis Numérique skal også arbeide med en etterfølger til In Memoriam, men vi vet ikke om og eventuelt når denne får en engelskspråklig utgivelse.

Siste fra forsiden