Info om Battle Lord

Her er litt informasjon om Battle Lord, et spill fra skaperne av kultklassikeren Space Rangers 2.

Battle Lord, fra Katauri Interactive (et nytt studio bestående av folkene bak Space Rangers), beskrives som et eventyrspill med rollespillelementer og taktisk, turbasert kamp. Spillet foregår i en klassisk fantasy-verden med fryktløse riddere, onde trollmenn, vise konger og vakre prinsesser. Du styrer en helt og må utforske spillverdenen, utføre oppdrag og lede hærer i kamp.

Gameplayet er delt i to hovedseksjoner; eventyrmodus og kampmodus. I eventyrmodus kontrollerer du figuren din i sanntid, og i denne delen av spillet får du utforske verden, kjempe mot monstre, finne skatter og utføre oppdrag for ulike folk. I kampmodus leder du hærer i kamp, på land, i huler og slott, og til sjøs. Du deltar ikke selv i kampene, men kan hjelpe troppene dine ved hjelp av magi (som i Heroes-serien).

I starten av spillet får du velge mellom tre ulike klasser - "warrior", "paladin" og "mage". Hver av disse har unike karakteristikker og egenskaper. Katauri forteller at vi får en enorm spillverden med massevis av slagmarker og viktige områder. Som i Space Rangers-spillene er ikke verden statisk - fiendene flytter seg hele tiden rundt i verden for å oppnå målene sine og skape problemer for spilleren.

Vi vet ikke når Battle Lord er ventet ferdigutviklet. Forhåpentligvis vil ikke dette spillet ha like store problemer med å bli distribuert i vesten som Space Rangers-spillene hadde.

Siste fra forsiden