Info om Blitzkrieg II: Liberation

Her er informasjon om Blitzkrieg II: Liberation, et nytt strategispill fra Nival Interactive.

Det er en liten stund siden de første rapportene om Blitzkrieg II: Liberation dukket opp på nettet, men til nå har det vært lite informasjon å spore. Nå har Ascaron, som skal gi ut spillet i Storbritannia, kommet med et lite faktaark om spillet.

Blitzkrieg II: Liberation gir oss tre fulle kampanjer (hvor vi kan spille som Sovjetunionen, de vestlige allierte og Tyskland), en ny grafikkmotor og en rekke gameplaymessige forbedringer i forhold til originalversjonen av Blitzkrieg II.

Spillet kommer med en strategisk komponent som gir deg mulighet til selv å velge hvilke slag du skal kjempe. Ved å ta over mål som jernbanestasjoner og flystriper vil du kunne sikre deg tilgang på nye tropper og luftstøtte, som gir deg fordeler i senere oppdrag.

Totalt får du kontrollere over 250 autentiske enheter og 60 typer infanteri, og kjempe i ødeleggbare omgivelser over hele verden. Underveis får kommandørene dine mer erfaring, som du kan bruke til å gi dem over femti unike egenskaper som gjør dem til bedre ledere.

Vi loves selvsagt også omfattende flerspillermodus, og spillet kommer også med et kraftig redigeringsverktøy som lar deg lage egne kart og modifikasjoner for spillet. Lanseringen her til lands vil finne sted i september, og det er CDV som står for utgivelsen.

Siste fra forsiden