Info om Metroid Prime 3

Eurogamer har funnet en håndfull informasjon om Metroid Prime 3, som kommer til Nintendo Revolution.

Britiske Eurogamer har skaffet seg tilgang til nettstedet Luminoth Temple, hvor skaperne av Metroid Prime 3, Retro Studios, har blitt intervjuet. Her kom det frem at spillet vil benytte seg av den samme førstepersons synsvinkelen som forgjengeren, og at det vil utnytte Nintendos neste-generasjonskonsoll til fulle. Blant annet kommer funksjonene til systemets mye omtalte kontroller til å få mye å si for gameplayet i spillet.

Spillets historie skal visstnok fokusere på å avslutte seriens plott, og det fortelles at det nok en gang er den populære heltinnen Samus Aran som må trå til for å redde dagen. Bakgrunnen for spillet skal være en episk konflikt på planeten Tallon IV, og Eurogamer forteller at hun vil måtte kjempe mot både nye og gamle fiender (ingen overraskelser der, med andre ord).

Ellers hevdes det at de audiovisuelle forbedringene vil være enda mer dramatiske enn forbedringene vi så i Metroid Prime 2 i forhold til eneren. Musikken skal visstnok tas i en ny retning denne gangen, uten at vi får vite noen detaljer om dette. Vi forventer mer informasjon fra Nintendo etter hvert som lanseringen av Nintendo Revolution nærmer seg.

Siste fra forsiden