Info om neste Unreal Tournament-spill

Epic er i full gang med neste Unreal Tournament-spill, og her er litt informasjon om tittelen.

Det er fortsatt over ett år til vi får se det neste Unreal Tournament-spillet (som ikke har fått noe navn enda), men allerede nå har nettstedet 1UP vært hos Epic for å ta en titt på spillet. Vi har lest gjennom sniktitten deres, og filtrert ut den viktigste informasjonen.

Den mest åpenbare forbedringen blir nok sannsynligvis grafikken, og i tillegg kan vi naturligvis forvente en haug nye brett og flere nye spilltyper (inkludert en modus som har fått kodenavnet "conquest", og som ser ut til å bli en massiv form for "assault”). I tillegg vil enspillerdelen få mye mer oppmerksomhet, og selv om konseptet fortsatt er det samme som tidligere, vil lagmedlemmenes personligheter spille en langt viktigere rolle i forhold til hvordan de oppfører seg på slagmarken.

De datastyrte spillerne vil også være i stand til å motta og tolke avanserte og spesifikke muntlige instruksjoner, og vil dessuten kunne svare på spørsmål angående statusen deres (hvis du for eksempel spør om det er noen fiender på et spesifikt sted vil de undersøke saken og svare).

Når det gjelder selve spillflyten forteller Epic at de håper på at det neste Unreal Tournament-spillet vil være mer balansert enn forgjengeren, og lettere å komme inn i for nybegynnere. I tillegg forteller de at fokuset vil flyttes litt mer bort fra å drepe spillere på avstand, slik at kampene blir mer personlige. Dessuten blir det lettere å spille mot personer omtrent like gode som deg, ved hjelp av et innebygd system som automatisk leter opp passende motstandere.

Siste fra forsiden