Info om nytt Driver-spill

Atari prøver seg med Driver igjen; her er ny informasjon om det neste Driver-spillet.

Driv3r ble ikke akkurat rost opp i skyene av kritikerne (med unntak av de magasinene som hadde sikret seg de første omtalekopiene av spillet), men akkurat det så ikke ut til å sette noen særlig demper på salget. Derfor er det kanskje ikke overraskende at Atari prøver igjen, med Driver: Parallell Lines.

I følge det tyske Official PS2 Magazine, skal Driver 4 lanseres i mars neste år, til PS2 og Xbox. Spillets handling foregår i New York i syttiårene, og helten denne gangen er en attenåring som bare kalles The Kid (eller T.K). Noen mener dette kan være en ung versjon av Tanner fra de tidligere spillene, men det er bare spekulasjon.

New York skal være gjenskapt i detalj, og vi får kjøre spillets åtti biler rundt i områder som The Bronx, Brooklyn og Manhattan. Som seg hør og bør etter at GTA 3 slo gjennom, kommer Driver 4 med rundt 40 lisensierte musikkspor fra syttitallet. Spillet vil også inneholde den åpne spilldesignen vi kjenner fra GTA-serien, og T.K kan kjøre rundt i byen for å finne forskjellige jobber.

Mesteparten av gameplayet vil fokusere på bilkjøring denne gangen, men det vil også være segmenter der du må forlate bilen og fortsette til fots. Heldigvis skal siktesystemet være forbedret. Det samme gjelder den kunstige intelligensen, og det fortelles også at gatene skal ha tre ganger så mye trafikk som tidligere (samt flere fotgjengere).

I tillegg til dette kommer spillet med en rekke minispill og billøp som du kan delta i, en onlinemodus for opp til åtte spillere og forbedret grafikk og lyd. Mer informasjon er ventet i løpet av de neste månedene.

Siste fra forsiden