Info om nytt Skatteøya-spill

Radon Labs jobber med et nytt spill basert Robert Louis Stevensons berømte roman, Skatteøya.

I løpet av høstsesongen vil Paradox lansere eventyrspillet Destination: Treasure Island i Norge, men dette er ikke det eneste kommende spillet som henter inspirasjon fra Robert Louis Stevensons kjente roman.

Tyske Radon Labs jobber nemlig med et spill som heter Treasure Island, og i motsetning til Destination: Treasure Island vil Radon Labs-spillet følge historien i romanen i stedet for å spinne videre på omgivelsene og figurene.

Spillet følger unggutten Jim Hawkins, som får hendene i et mystisk skattekart. Han får etter hvert samlet sammen et mannskap, og legger så ut på en ekspedisjon for å finne den legendariske skatten til Kaptein Flint. Men ting går ikke helt som planlagt for den unge eventyreren.

Selv om Radon Labs vil følge historien i boken, vil de ta seg en del friheter, og legge til nye sekvenser og figurer for å skape et spennende eventyrspill. Blant de nye figurene finner vi Antoinette Trelawney, en rikmannsdatter som viser seg å ha stor eventyrlyst på tross av sin bortskjemte oppvekst.

Treasure Island benytter seg av utviklernes egenproduserte 3D-motor, og vil ha en realistisk grafikkstil med massevis av detaljer. Spillet blir et klassisk pek-og-klikk-eventyr, med varierte gåter. For å unngå «pixel-jakt» vil utviklerne legge inn et system som raskt viser alle klikkbare områder på skjermen.

Utviklerne håper å bli ferdig med spillet før jul, men den endelige utgivelsesdatoen har ikke blitt fastsatt enda. Mer informasjon om Treasure Island finner du hos Adventuregamers.

Siste fra forsiden