Info om Piranha Bytes-rollespill

Folkene bak Gothic-serien jobber med et rollespill som foregår på ei forbudt vulkanøy.

I går ble det klart at den tyske utvikleren Spellbound skulle ta seg av Gothic 4. Nå har det dukket opp informasjon om det neste prosjektet til seriens skaper, Piranha Bytes. Det kommende spillet deres skal som kjent utgis av Deep Silver, og har fått kodenavnet RPB.

Spillet vil foregå på en «forbudt» vulkanøy, hvor vi finner utendørsområder, huler, katakomber, feller, hemmelige dører og massevis av gåter. Spillet fokuserer på enspiller, og er for øyeblikket kun under utvikling for PC. Det er uklart om det vil baseres på DirectX 9 eller 10.

Det fortelles også at i stedet for et bredt spekter av våpen og andre ting, får vi færre våpen, rustninger og objekter, med klare forskjeller mellom de ulike tingene. Noen våpen vil være mer effektive mot enkelte fiender enn mot andre, og hammere vil for eksempel gjøre større skade på golemer.

Dette er for øyeblikket alt vi har av informasjon om det nye spillet fra Piranha Bytes. Du kan imidlertid stikke innom et lite «teaser»-nettsted for å bl.a. laste ned noen bakgrunnsbilder.

Siste fra forsiden