Info om Ringenes Herre-MMORPG

Turbine har nå lansert nettstedet til The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar.

Det finnes nok ingen andre fantasiverdener som har fått så mye oppmerksomhet som Tolkiens Midgard, og nå får tilhengerne av Ringenes Herre-trilogien snart mulighet til å leve seg inn i Midgard i et massivt onlinerollespill fra Turbine Entertainment (som er mest kjent for Asheron's Call).

Som de fleste vet, er det trøbbel i Midgard. Slemmingen Sauron legger uhyggelige planer for totalt verdensherredømme, og hærene hans jobber standhaftig med å gjøre livet surt for de gode rasene. I motsetning til i mange andre MMORPG-spill får du ikke velge hvilket parti du vil ta i konflikten - her trengs alle menn (og kvinner) i kampen mot det onde, og du får kun velge mellom de gode rasene (mennesker, alver, dverger og hobbiter) når du lager spillpersonen din.

The Lord of the Rings Online vil benytte seg av skriptede sekvenser for å unngå at spillverdenen virker generisk og stillestående (slik den har en tendens til å gjøre i mange rollespill), og utviklerne lover i tillegg at spilleren vil få muligheten til å oppleve store omveltninger og forandringer i verden, som får varige konsekvenser for miljøet rundt dem. Midgard kommer til live ved hjelp av flott grafikk, og hvis du tar en titt på skjermbildene på det offisielle nettstedet, ser du at folkene i Turbine har klart å skape en rimelig troverdig versjon av Tolkiens verden.

Nøyaktig hvor stor del av Midgard vi får oppleve i dette spillet vet vi ikke. På nettstedet forteller Turbine at vi får besøke Hobsyssel, Bri, Rivendell og mange andre steder fra Midgard, og det er naturlig å tro at om spillet for eksempel hadde latt oss besøke majestetiske Minas Tirith, så hadde dette vært et av skrytepunktene på nettstedet. Utviklerne har tidligere bekreftet at spillet kommer med en avgrenset del av Midgard, og at flere deler av verden blir gjort tilgjengelig i senere ekspansjonspakker.

Lord of the Rings Online het tidligere Middle-Earth Online, og du kan finne mer informasjon om spillet her på Gamer.no. Vær oppmerksom på at mye har blitt endret siden sist gang vi hørte noe fra denne tittelen. Følg lenken nederst for å besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden