Info om Star Wars: An Empire at War

Her er litt ny informasjon om det nye sanntidsstrategispillet fra Westwood-veteranene hos Petroglyph.

LucasArts fortsetter å være rimelig stille om det nye Star Wars-sanntidsstrategispillet sitt, men britiske PC Zone har klart å lure litt informasjon ut av dem. Blant annet har de funnet ut at spillets navn er Star Wars: An Empire at War, og at det er meningen at det skal lanseres til høsten. Spillet utvikles av Petroglyph Games, som er et selskap bestående av folk fra Westwood Studios, utvikleren bak C&C-serien (som nå er blitt innlemmet fullstendig i EA).

Selve spillet skal visstnok foregå både i rommet og på planetoverflatene, og det ser dermed ut til å bli en slags blanding mellom Homeworld og Command & Conquer. Spilleren får tilgang til de kjente Star Wars-våpnene og skipene, og i tillegg kommer spillet til å inkludere krigsutstyr ikke tidligere sett, slik som Tie Crawlers - en slags krysning av en stridsvogn og en Tie Fighter. I rommet får spilleren kjempe mot blant annet Star Destroyers.

Dette er for øyeblikket det vi vet om Star Wars: An Empire at War, men vi kan ikke annet enn å si at det vi har hørt til nå høres lovende ut. Med tanke på utviklernes rulleblad er det dessuten god grunn til optimisme, selv om tidligere sanntidsstrategispill basert på Star Wars-universet ikke har vært det helt store.

Siste fra forsiden