Informasjon om Alpha Prime

Tsjekkiske Black Element Software jobber med et nytt førstepersons skytespill, og her er litt informasjon om prosjektet.

I Alpha Prime spiller du en inspektør som er sendt til en ulovlig base for gruvedrift på en asteroide. Her må du finne ut hva som har skjedd med basens innbyggere og hvorfor robotene plutselig er blitt fiendtlige. Etter hvert som du utforsker basen vil du møte flere overlevende som tilsynelatende er villige til å hjelpe, og vil i tillegg komme i kontakt med en navigatør på et lasteskip, som kan hjelpe deg via skipets radiofunksjon.

Alpha Prime er et førstepersons actionspill, og hovedfokuset er på enspilleropplevelsen. Historien er skrevet av den tsjekkiske forfatteren Ondrej Neff, og gameplayet vil være variert og balansert, og du vil blant annet få kontrollere en rekke roboter, hver med spesifikke egenskaper. Naturligvis får vi også en haug kraftige våpen, og noen av robotene vi får kontrollere kommer også med påmonterte våpen. Spillmiljøene skal være fullstendig interaktive med ødeleggbare objekter.

Spillet er bygd opp rundt Black Element sin Enforce2-motor, som benytter seg av all den nyeste grafikk- og lydteknologien for å bringe de futuristiske spillmiljøene til live. Det er ikke klart når dette spillet skal lanseres, og Black Element (som tidligere har stått for Shade: Wrath of Angels) har ikke sikret seg noen utgivelsesavtale enda. For mer informasjon og en liten trailer kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden