Informasjon om Duke Nukem Forever

Lyst til å se hva George Broussard har sagt om Duke Nukem Forever i det siste?

3D Realms-utvikleren George Broussard er en av få spillutviklere som regelmessig besvarer spørsmål fra spillerbasen på studioets eget forum. Nå har en bruker som kaller seg ticknswisted samlet en haug av svarene Broussard har gitt fra 2005 til 2006, slik at vi enkelt kan få oversikt over uttalelsene hans.

I listen finner vi en haug med informasjon, blant annet om spillets fysikkmotor (og hvordan denne implementeres), hva slags utfordringer 3D Realms har hatt med å gjøre det mulig for spillere å se føttene til Duke, hvor stort spillet ser ut til å bli og, selvfølgelig, sånn omtrentlig hvor det berømte studioet ligger i forhold til utviklingen av spillet.

Du har sikkert sett mye av informasjonen før, men om du er en av de som fortsatt gleder seg til dette myteomspunne spillet kommer i salg, er det mye informasjon her som burde være interessant. Broussard-sitatene har blitt kategorisert i følgende rekkefølge: Teknisk informasjon, gameplay og diverse. Du kan lese alt sammen hos Duke4.net.

Mens vi snakker om 3D Realms, kan vi minne om at selskapet i en lengre periode har kjørt en artikkelserie hvor de intervjuer gamle medarbeidere. Her er det mye interessant lesestoff for de som følger med på spillindustrien, og du finner intervjuene på 3D Realms sitt nettsted.

Siste fra forsiden