Informasjon om Half-Life 2: Episode 2

PC Gamer har tatt en titt på den neste episoden i Half-Life-eposet, og her er noe av informasjonen de har gravd frem.

Den amerikanske utgaven av PC Gamer har en sniktitt på Half-Life 2: Episode 2, og de forteller blant annet at vi får et nytt våpen ("strider buster"), et nytt kjøretøy (som skal være spesialdesignet for å krasje andre kjøretøy ut av veien), ny funksjonalitet til gravitasjonsvåpenet og nye flerspillermuligheter i form av et ikke kunngjort spill som skal slippes samtidig med episoden.

Artikkelen deres fortalte også at Episode 2 vil lanseres til neste år. Dette har fått rykter om utsettelse til å svirre på nettet, men heldigvis er det feil. Valve har nemlig bekreftet overfor nettstedet 1UP at de fortsatt forventer å lansere episoden til jul (om den utsettes på et senere tidspunkt er selvsagt uvisst, men for øyeblikket er det ingen grunn til bekymring).

Selvsagt fikk vi også detaljer om spillets historie. Om du ikke har spilt gjennom Episode 1 enda, bør du imidlertid slutte å lese her, og det samme gjelder om du ikke vil vite noe som helst om historien før du begynner å spille (da det røpes flere detaljer du kanskje helst vil oppdage selv).

Half-Life 2:Episode 2 fortsetter, som forventet, der Episode 1 slapp. City 17 er i ruiner, og Gordon og Alyx er på vei for å levere en mystisk pakke. Nå må de reise gjennom en rekke ulike miljøer (vi loves faktisk like mange ulike miljøer som vi fikk i originalversjonen av Half-Life 2) befolket av gamle og nye fiender, slik som "mini striders". Episode 2 vil visstnok røpe nye detaljer om de mystiske vortigaunts, og i tillegg finner vi ut mye mer om G-Man.

Siste fra forsiden