Informasjon om Neverwinter Nights 2

Gleder du deg til Neverwinter Nights 2? Her er litt offisiell informasjon om spillet, som utvikles av folkene bak Knights of the Old Republic 2.

Det er mange år siden krigen mellom Luskan og Neverwinter, og sårene etter den store konflikten har begynt å helbredes. Men fredstiden er snart over; spenningen mellom bystatene på Sverdkysten er i ferd med å stige, og faren for full krig er overhengende. Denne situasjonen holder oppmerksomheten borte fra den virkelige faren - mørke krefter som forenes under banneret til en ond makt kun kjent fra dystre legender om en svunnen tid.

Hvis ingen klarer å sette en stopper for de onde kreftene, ser hele Nordens skjebne ut til å være beseglet. Men alt håp er ikke borte. En mystisk gjenstand ser ut til å ha egenskapene som trenges for å redde Norden fra mørket, og du må legge ut på en reise for å finne den. Her begynner en historie som vil gjenfortelles i generasjoner. Nordens skjebne hviler i dine hender.

Neverwinter Nights 2 lover å tilby et helt nytt grafikksystem, en dyp historie, massevis av nye magiske formularer og mye mer. Spillet kommer med en kraftig flerspillerkomponent, samt et fullstendig nyutviklet redigeringsverktøy som lar deg lage dine egne eventyr og dele dem med vennene dine eller spille dem på nettet. Spillet benytter seg av det offisielle Dungeons and Dragons-regelsettet (versjon 3.5).

På veien gjennom Neverwinter Nights 2 treffer du på kjente og ukjente karakterer og opplever både nye og gamle spillområder. Du kan få rekruttere opp til tre kompanjonger som kan hjelpe deg med utfordringene du vil møte, og spillet kommer med et forbedret kontrollsystem for gruppen din, noe som tillater mer dynamiske taktiske beslutninger i kamp og mer personlig samhandling mellom medlemmene i gruppen din.

Neverwinter Nights 2 skal etter planen lanseres til neste år.

Siste fra forsiden