Informasjon om Star Wars: Battlefront 2

Mai-nummeret av Official PlayStation 2 Magazine har sikret seg en del eksklusiv informasjon om etterfølgeren til Star Wars: Battlefront.

Star Wars: Battlefront var en rimelig stor suksess for LucasArts og Pandemic Studios, og det er derfor ikke særlig overraskende at en oppfølger er på vei. Denne skal, i følge artikkelen, bygge videre på de gode elementene i originalen, samtidig som Pandemic prøver å rette opp noen av de tingene som ikke var helt vellykket.

Den største nyheten er kanskje at det denne gangen blir mulig å spille som Jedi-ridder. Pandemic jobber hardt med å balansere gameplayet slik at Jedi-riddernes overlegne krefter og lyssabel ikke gjør at de tar slagmarken med storm, ved at de også får en rekke sårbare punkter. Spillet kommer forøvrig med både gode og onde Jedi-riddere.

Pandemic lover også heftige romkamper, en ordentlig, historiedrevet enspillerkampanje, nye og spennende slagmarker (fra de klassiske episodene nevnes blant annet Death Star, og i tillegg vil Battlefront 2 komme med flere slagmarker fra nye planeter som blir introdusert i den kommende filmen), samt de obligatoriske forbedringene i forhold til grafikk og kunstig intelligens.

Mer informasjon om Star Wars: Battlefront 2 er forventet på E3-messen.

Siste fra forsiden