Informasjon om Vice City Stories

Computer & Video Games har funnet massevis av spennende informasjon om GTA: Vice City Stories for PSP.

Britiske Computer & Video Games har tatt en titt på det nyeste nummeret av bladet Gamepro, hvor de har funnet en haug med informasjon om det neste GTA-spillet, Vice City Stories for PSP. I følge artikkelen deres vil hovedpersonen denne gangen være Victor Vance, broren til Lance Vance fra Vice City. Victor er 28 år gammel, og er en marinesoldat som har ferie fra sitt daglige virke ved Guantanamo-basen på Cuba.

Handlingen skal visstnok foregå i 1984, to år før hendelsene i Vice City fant sted. Spillet skal være mye større enn Liberty City Stories, og kommer med massevis av spennende funksjoner. For eksempel vil det være mulig å bruke Jet Ski, og Victor er dessuten i stand til å svømme, om han skulle være uheldig nok til å falle i vannet.

Ellers loves vi nye kjøretøy og våpen, nye væreffekter (inkludert orkaner), nye eller forandrede bygninger og områder i forhold til Vice City, flerspiller (som i Liberty City Stories), bedre synsrekkevidde enn i Vice City på PS2, nye animasjoner, større befolkningstetthet og mange flere innendørsområder enn tidligere.

Vi gjør oppmerksom på at denne informasjonen ikke har blitt bekreftet av Rockstar enda, og selv om det meste her virker troverdig og sannsynlig, er det uansett lurt å ta det med en aldri så liten klype salt inntil videre. Vice City Stories skal etter planen lanseres senere i år.

Siste fra forsiden