Epiphany Bolt mot Sprutnoobs / Telenorligaen

Ingen klarte å stikke av i toppkampen

Epiphany Bolt og Sprutnoobs delte på poengene i Telenorligaens andre runde.

Bilde tatt under finalen av Telenorligaen høsten 2016.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK GIKK ANDRE RUNDE AV TELENORLIGAEN:

Vis mer

Røkt Skinke - Eclipse EK: 0-2
Celestial Gaming - Riddle EK: 1-1
Epiphany Bolt - Sprutnoobs Gaming: 1-1
Fact Revolution - BX3 EK: 2-0

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Andre runde av Telenorligaen gikk av stabelen sist søndag, og toppkampen mellom Epiphany Bolt og Sprutnoobs ble sendt på TV 2 Sumo.

Begge lagene gikk på forhånd av kampen hardt ut mot hverandre, og lovte seier. Hverken Epiphany eller Sprutnoobs klarte derimot å briljere gjennom hele oppgjøret, og lagene endte opp med å måtte dele på poengene.

Opptak av kampen ser du gratis på TV 2 Sumo »

LES OGSÅ: Slik rangerer vi League of Legends-lagene i Telenorligaen »

Vendepunkt etter 25 minutter

Jungle-spiller i Epiphany, Adrian «Dipzey» Kjellesvik klarte å skape fordeler for laget i kampens tidlige fase.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Jungle-spiller i Epiphany, Adrian «Dipzey» Kjellesvik skaffet laget en tidlig ledelse i oppgjørets første kamp, i det han tok turen ned til Bot Lane, og assisterte i drapet av to motstandere. Kun minutter senere var han på motsatt side av kartet, og gav sin Top Lane-spiller Gustav «Xyraz» Blomkvist en ledelse på sin side av kartet.

Til tross for godt individuelt spill, og gode prestasjoner av spesielt Kjellesvik, klarte aldri Epiphany å dra ifra motstanderen. I det klokka bikket 25 minutter, valgte Sprutnoobs å gå for et relativt risikabelt trekk - å drepe kartets største objektiv, Baron Nashor. Epiphanys Mid Lane-spiller Sondre «Tivity» Afdal beskriver dette som kampens vendepunkt.

Epiphanys Mid Lane-spiller Sondre «Tivity» Afdal mener de kunne ha vunnet begge kampene dersom de hadde rettet opp i noen småfeil.
Arsalan Blu/Gamer.no

– Jeg syns kampen gikk greit, helt til vi gav de en gratis Nashor. Etter det var vi for redde til å trykke på avtrekkeren, noe som førte til at de fikk fire gratis tårn. Vi vant de fleste team fights, men vi mistet basen vår mellom hver slåsskamp, sier han til Gamer.no.

Sprutnoobs klarte å utnytte seg av det risikable trekket, og avsluttet kampen drøye ti minutter senere. Spesielt lagets kaptein og Jungle-spiller Anders «Sharp» Lilleengen viste seg frem i oppgjørets første kamp, med hele 80% deltakelse i lagets drap på motstanderne.

Trippeldrap gav Epiphany den ledelsen de trengte

DISSE SPILTE FOR EPIPHANY BOLT:

Vis mer

Gustav «Xyraz» Blomkvist (Top)
Adrian «Dipzey» Kjellesvik (Jungle)
Sondre «Tivity» Afdal (Mid)
Nicolaj «Achuu» Ellesgaard (ADC) *
Omid «Touch» Rosander (Support)

* Innbytter

DISSE SPILTE FOR SPRUTNOOBS GAMING:

Kristian «Lurrbakk» Søbye Grønvold (Top)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
Joachim «Accziz» Torsvik (Mid)
Magnus «Cheezy» Homnes (ADC)
Adam «U K Legend» Hawksworth (Support)

Les også
– Det er bra med en trøkk i trynet allerede nå

Jungle-spiller Kjellesvik åpnet også den andre kampen med et drap på motstanderens Bot Lane, kun minutter etter kampstart. Ikke lenge etter var han også på plass i Top Lane, og sikret et hevndrap for Epiphany, etter at laget mistet sin Top Lane-spiller til et overraskelsesbesøk fra motstanderens Jungle-spiller Anders «Sharp» Lilleengen.

Lagene fulgte hverandre forholdsvis tett de neste minuttene, men Epiphany så ut til å alltid trekke det lengste strået i flere situasjoner. Like etter at klokka bikket femten minutter, ender Epiphanys Mid Lane-spiller Afdal opp i en usedvanlig god posisjon, som medførte tre kjappe drap i hans favør.

Dette gav laget en solid ledelse, som de kunne bygge videre på utover kampen. Drøye ti minutter etter Afdals trippeldrap var Epiphany på god vei til å ødelegge motstanderens base, og sikre seg poeng til tross for tap i oppgjørets første kamp. Afdal forteller til Gamer.no at han ikke er direkte misfornøyd med rundens resultat.

– I oppgjørets andre kamp hadde vi en sammensetning av helter som var mye enklere å gjennomføre. Jeg føler at vi kunne ha vunnet begge kampene hvis vi hadde rettet opp noen småfeil, men jeg er ikke så veldig misfornøyd med resultatet.

Sprutnoobs-kaptein Anders «Sharp» Lilleengen er ikke fornøyd med resultatet mot Epiphany.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Sprutnoobs-kaptein Lilleengen er derimot ikke særlig fornøyd med oppgjørets utfall.

– I den første kampen var vi gode på avgjørelser og på team fights, men i den andre kampen gjorde vi det vanskelig for oss selv, både på grunn av helteutvelgelsen og fordi vi spilte litt for aggressivt. Vi er ikke fornøyde med resultatet, sier han til Gamer.no.

Slik ser tabellen ut etter andre serierunde

PlasseringLagSpiltVunnetUavgjortTaptPoeng
1Eclipse EK22006
2Epiphany Bolt21104
2Riddle EK21104
2Sprutnoobs21104
5Fact Revolution21013
6Celestial20111
7BX3 EK20020
7Røkt Skinke20020

Siste fra forsiden