Ingen online co-op i Halo 2

Halo 2 kommer med gode muligheter for flerspiller over Xbox Live, men vil du spille kampanjen med en venn må du gjøre det ved hjelp av delskjerm.

Microsoft har nå bekreftet at det ikke vil være mulig å spille kampanjen i Halo 2 sammen med andre over Xbox Live eller system link. Ønsker du å gjøre dette må du benytte deg av en Xbox med to kontrollere og delt skjerm. Alt er imidlertid ikke bare negativt; med tanke på at spillet støtter widescreen-formatet 16:9 vil hver spiller få en "full" skjerm ved at det totale skjermområdet deles vertikalt.

I tillegg ble det for en tid siden bekreftet at de planlagte datastyrte motstanderne i det normale flerspillermoduset har blitt trukket fra den ferdige versjonen av spillet. Det har ikke blitt gitt noen offisiell begrunnelse for dette, men skal du spille over Xbox Live blir det nok ikke noen mangel på menneskelige motstandere. Halo 2 er nemlig et av årets mest etterlengtede spill, og Microsoft har allerede godt over en million forhåndssolgte kopier å glede seg over.

I Norge kommer Halo 2 i salg 11. november, og trafikkpolitiet har allerede varslet kødannelser i og utenfor de store byene.

Siste fra forsiden