Ingen Super Street Fighter IV til PC

Produsenten er redd for piratene.

Etter en meget positiv anmeldelse fra ingen annen enn meg selv ved utgivelsen av Super Street Fighter IV, er det synd ikke å se spillet til flere plattformer. Spillet fikk en solid åtter, men det ser ikke ut til at PC-versjonen vil være tilgjengelig noen gang snart.

Seriens produsent, Yoshinori Ono, snakker i et intervju med den japanske nettsiden 4gamer om problemene med nettpiratene ved en eventuell PC-utgivelse.

Ono forklarer at selv om PC-versjonen av det originale Street Fighter IV solgte godt, var det samtidig ett av de mest nedlastede spillene i samme tidsperiode. Produsenten forteller at det å spre Street Fighter-merket er en god ting, men å beskytte åndsverket kommer først på listen. Han går til og med så langt som å si at i visse områder blir spillet bektraktet som gratis.

Mulighetene for at en eventuell lansering til PC skal skje er fremdeles til stede; teknologien som ligger bak Super Street Fighter IV gjør det nemlig svært enkelt å porte over til PC. Ono ser midlertidig helst at en kraftig kopibeskyttelse må være på plass før de har lyst til å gi ut slåsspillet til PC.

Ødelegger PC-piratene for seg selv, eller gjør Capcom en stor sak ut av et velkjent fenomen? Diskutér gjerne i forumet.


(Kilde: 4gamer, via Andriasang)

Siste fra forsiden