Ingen XSN Sports-spill i år

Microsoft har bekreftet at de dropper årets utgaver av spillene med XSN Sports-merket.

Microsoft er ikke fornøyd med hvordan fjorårets sportsspill ble mottatt på markedet, men innser at de selv må ta mye av skylden for dette. Kvaliteten på spillene var ikke like god som de hadde trodd på forhånd, og dette ble de hardt straffet for i det konkurransefylte spillmarkedet.

Derfor dropper de årets utgaver for å konsentrere seg om neste års utgivelser. På denne måten vil de prøve å nå samme kvalitet som Sega og Electronic Arts sine sportsspill har, slik at de vil kunne konkurrere bedre neste sesong. Spillene dette gjelder er NFL Fever, NBA Inside Drive og NHL Rivals. I følge det profilerte nettstedet Spong vil det heller ikke komme nye spill i Top Spin, Amped og Links-seriene før til neste år. Rallisport Challenge 2 vil ikke bli påvirket av denne beslutningen.

Mange har allerede spekulert i om dette betyr at neste sesongs sportsspill fra Microsoft vil komme til Xbox 2 i stedet for Xbox, men dette har selskapet avkreftet. Det er kun snakk om å sørge for at spillene blir så gode som mulig, noe som Microsoft ikke ville kunne oppnå ved å gi dem ut i år.

Siste fra forsiden