Innovativt kampsportspill fra Lionhead-utvikler

Mark Healy, som til daglig jobber for Lionhead Studios, har i det siste vært svært opptatt på fritiden sin. Han har nemlig jobbet med et merkverdig og innovativt kampsportsspill som heter Rag Doll Kung Fu.

I dag kom den offisielle kunngjørelsen, sammen med et intervju med Mark Healy, de første skjermbildene og en trailer fra spillet. Rag Doll Kung Fu involverer, som du kanskje allerede har gjettet, ragdollfysikk. Her brukes imidlertid fysikken på en helt annen og langt mer spennende måte enn i vanlige spill.

Saken er nemlig den at karakteren din i Rag Doll Kung Fu ikke kan bevege seg på egenhånd. Det er du som manipulerer han direkte ved hjelp av musen. Hvis du vil få han til å ta ett skritt fremover må du manuelt flytte det ene beinet hans foran det andre.

I følge planen skal opp til åtte mennesker kunne kjempe mot hverandre over nettet, men hvis du har flere mus (og en USB-hub) tilgjengelig kan du faktisk samle sammen åtte venner rundt maskinen din og spille i vei. Hvis du har plass foran PC-en, vel og merke.

Mark Healy håper på å få utgitt spillet på nettet til sommeren. Hvis dette spillet blir like morsomt som eldgamle Fight of the Sumo Hoppers er det all grunn til å glede seg.

Siste fra forsiden