Insektdrap i film noir-stil

Insecticide ute på PC

I actioneventyret Insecticide må du etterforske drapet på et stakkars insekt.

Den amerikanske utgiveren Gamecock har nå lansert den første delen av actioneventyret Insecticide på nettet. Spillet kan lastes ned fra Steam, Gamersgate og det offisielle nettstedet, og koster rundt 75 kroner fra Steam.

Det er noe muffens på gang.

Insecticide leverer to forskjellige spilltyper i én enkelt pakke. Noen oppdrag leverer plattformspilling i Psychonauts-stil, mens andre fokuserer helt og holdent på gåteløsning i Monkey Island-stil.

Handlingen foregår i en merkelig fremtid der forvokste og intelligente insekter har tatt over jordkloden. Du spiller den unge politietterforskeren Chrys Liszt, som sammen med sin erfarne partner må løse en mystisk drapsgåte på en sukkerdrikkfabrikk.

Insecticide kommer fra den ferske utvikleren Crackpot Entertainment, men folkene bak spillet har lang erfaring. Blant annet har flere av Insecticides skapere jobbet hos Lucasarts, med klassikere som Grim Fandango.

Spillet er også tilgjengelig på DS, men for øyeblikket ser DS-versjonen kun ut til å ha blitt lansert i USA. PC-versjonen er heller ikke å finne i norske butikker, og kan kun kjøpes over nettet.

Siste fra forsiden