Intent skriver under avtale for Astonia 3

Den tyske spillutvikleren Intent Software har undertegnet en avtale med MOL Accessportal vedrørende distribusjonen av det internettbaserte rollespillet Astonia 3.

MOL AccessPortal vil starte den internasjonale distribusjonen av spillet når portalen MOL International lanseres i mars.

- Vi er veldig glade for å få denne muligheten til å arbeide med MOL AccessPortal. Vi ser fram til å introdusere Astonia 3 til et helt nytt marked ved å ta i bruk distribusjonskanalene til MOL og dets online betalingssystem, sa Alex von der Geest, Intent Softwares administrerende direktør.

Astonia 3 er et multiplayer online rollespill som er gratis for nedlasting. Etter en 28 dagers prøveperiode får man så muligheten til å velge fra et vidt spekter av abonnementsavtaler. I spillet overtar man rollen til en hardbarket kriger eller en mektig trollmann. Han eller hun kan så tre inn i Astonias verden og gjøre seg klar til kamp. Gjennom å oppnå erfaringspoeng vil spillerne stige i rang og mektighet, og erverve seg bedre og kraftigere våpen, noe som vil være nødvendig for å kunne overleve de tyngre utfordringene i spillet.

Mer informasjon om spillet finner man man på Astonias nettside.

Siste fra forsiden