Invictus kunngjør Cross Racing Championship

Cross Racing Championship, fra skaperne av Insane, lover spennende billøp både på og utenfor veien.

Invictus stod i sin tid for det som for mange er blitt det ultimale LAN-bilspillet, nemlig det halsbrekkende off-roadspillet Insane. I tiden etter Insane har de blant annet laget Monster Garage og Street Legal 2 Redline på oppdrag for Activision, men nå er de tilbake med et eget spill igjen.

Cross Racing Championship benytter seg av en helt ny versjon av Invictus sin spillmotor, som blant annet kommer med realistisk fysikk. Som i Insane foregår handlingen på enorme terrengområder, og spilleren kan delta i over 60 løp som foregår på seks ulike og distinktive landskapstyper. Disse inkluderer islagte regioner, brunsvidde ørkener og grønne og frodige skoger. Invictus lover at spillet vil appellere til tilhengere av både rally og off-road.

Insane hadde en av de villeste skademodeller hittil sett i noe dataspill. Om skademodellen i Cross Racing Championship blir like heftig gjenstår naturligvis å se, da det ser ut som Invictus går for litt mer realisme denne gangen, men skademotoren er likevel en av de tingene selskapet skryter av i kunngjøringen av spillet. Grafikken skal heller ikke bli ille, og Invictus forteller om dynamiske refleksjoner, bump mapping, motion blur, "real time environment mapping" og "high dynamic range imaging".

Du vil få full frihet til å skreddersy kjøretøyet ditt, både når det gjelder ytelse og utseende. Simulatorfrelste vil kunne glede seg over at spillet blant annet kommer med en dynamisk modellering av dekk, underlag og hvordan aero-dynamiske krefter påvirker bilen din. Spillet tilbyr en rekke spillmodus, både for enspiller og flerspiller, og kommer med et ikke-lineært karrieremodus.

Cross Racing Championship skal etter planen komme på markedet i løpet av årets tredje kvartal, men det er for øyeblikket ikke klart hvem som skal gi ut spillet.

Siste fra forsiden