Jade Empire til PC

Xbox-suksessen Jade Empire finner endelig veien til BioWares hjemplattform, PC.

Jade Empire er et actionrollespill foregår i en slags fantasiversjon av oldtidens Kina. Du får rollen som en nærkampspesialist, og spillet gir deg stor frihet til å utforme figuren din. Du får ingen begrensninger på hva figuren kan lære hvis du går inn for det, og du står hele tiden fritt til å prøve nye ting.

Jade Empire for Xbox

Spillet fokuserer på kamp, og Xbox-versjonen kom med av et innovativt system hvor du kan mestre både håndkamp, væpnet kamp og magi. Totalt inneholder Xbox-versjonen over 30 ulike kampstiler. Etter hvert som du gjør det godt vil folk begynne å se opp til deg, og du vil kunne rekruttere tilhengere og agenter.

Valgfrihet får du også, og du står fritt til å velge om du vil være en edel helt eller en skurkeaktig slemming som skaper død og ødeleggelse der du går. Spillverdenen kommer med en haug spennende figurer som du kan samhandle med, og massevis av uhyggelige monstre som bare venter på å bli overvunnet.

PC-versjonen kommer som ventet med en del forbedringer i forhold til Xbox-versjonen. BioWare trekker frem et nytt kontrollsystem som skal være enkelt å skreddersy, forbedret grafikk, nye monstre og fiender, nye kampstiler, forbedret kunstig intelligens og et nytt brukergrensesnitt på verdenskartet.

Vi vet ikke når Jade Empire kommer til PC, eller om det fortsatt er Microsoft som skal gi det ut. For mer informasjon kan du besøke spillets informasjonsside hos BioWare.

Siste fra forsiden