Jane Jensen med nytt eventyrspill

Den suksessrike designeren bak Gabriel Knight-spillene er tilbake, med eventyrspillet Gray Matter.

Jane Jensen har stått for noen av de beste eventyrspillene gjennom tidene. Hennes mest kjente verk er trilogien om den amerikanske forfatteren/privatdetektiven Gabriel Knight, som trollbandt spillverdenen på nittitallet. I tiden etter Gabriel Knight 3 var det harde tider for eventyrspill, og tidlig i 2004 fikk vi beskjed om at utviklingen av hennes siste prosjekt - Gray Matter - var lagt på is.

Gabriel Knight 2

Nå er det liv i sakene igjen. Den tyske utgiveren Anaconda har kunngjort at et gjenfødt Gray Matter vil bli presentert på Games Convention, hvor Jane Jensen selv vil være til stede under presentasjonen. Anaconda har ikke fortalt noe som helst om selve spillet, men sier det vil lanseres i løpet av fjerde kvartal 2007.

Med tanke på Jane Jensens tidligere suksesser er det all grunn til å følge med på Gray Matter. Eventyrspilltilhengere som tar turen til Tyskland i neste uke, kan forøvrig prøve å treffe Jane Jensen på Games Convention, hvor hun vil signere autografer etter presentasjonen. Anaconda holder til på området G02 i Hall 5.

Siste fra forsiden