King of Nordic

– Jeg er egentlig ganske lei online Counter-Strike

Johann «Saasinho» Saasen representerer Norge i ukens King of Nordic. Han håper det blir mulig å spille på LAN igjen snart.

Adrian Bredesen/TV 2 Esport

Da er det endelig fredag igjen, og tid for nok en runde med King of Nordic. Den nordiske ukentlige turneringen gir alle og enhver muligheten til å kjempe om pengepremier og eksponering i media. Nytt for sesongen er at alle landene har kvalifisering uavhengig av vinneren.

LES OGSÅ: – Endringen gjør at flere får prøvd seg hver bidige uke

DISSE REPRESENTERER NORGE

Vis mer

Johann «Saasinho» Saasen
Mathias «Mathio» Nornes
Genesis «envi» Crisostomo Reyes
Anders «Savvy» Sundet
Emil «kaas» Kaasa

Denne ukens norske utfordrer ledes av ingen ringere enn Johann «Saasinho» Saasen. Saasen sier at de skal bruke teften for å vinne.

– Planen inn mot ukens King of Nordic blir å la nesene til meg og «Mathio» løse ting, vi er jo kjent for å sniffe ut motstanderne våre, sier Saasen med et smil.

LES OGSÅ: King of Nordic endrer på turneringsformatet - kjører kvalik hver uke

Tidligere denne uken ble det kjent at ESL og Valve kansellerer Rio-majoren som allerede var utstatt en god stund. Saasen sier at han er lei av å spille og se på Counter-Strike på nett.

– Jeg er egentlig ganske lei online Counter-Strike, siden alle slår alle og det er ikke den samme følelsen som det å se en fullsatt stadion i en massiv turnering. Det er veldig trist, og blir nok lenge til vi ser Counter-Strike på en stor scene igjen.

– Når tror du neste major-turnering kommer til å bli spilt?

– Tror nok det blir en god stund til vi ser en full major-turnering. Jeg tror dessverre ikke at covid gir slipp med det første, avslutter Saasen.

Se King of Nordic fredag fra klokken 19:00 på Twitch »

Gamer.no i samarbeid med ESEN

King of Nordic er et «kongen på haugen»-konsept der lag fra Norge, Danmark, Sverige og Finland kjemper mot hverandre. Gamer.no arrangerer de norske kvalifiseringene til turneringen i samarbeid med ESEN. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

Turneringen er åpen for alle lag, med et mål om å skape en god og organisert plattform for lag som er semi-profesjonelle og amatører i de nordiske landene. Dersom man ryker ut, får man delta igjen neste uke om man vil.

Les også
– «Nasty» passer veldig godt inn i laget

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden