K0NViRU$ i King of Nordic

– Jeg er glad på «mikki» og «Grusarn» sine vegne

Sivert «SIV» Bollerud i K0NViRU$ er fornøyd med at lagkameratene har fått en ordentlig sjanse i Kingpins før fredagens King of Nordic.

Sivert «SIV» Bollerud skyter av Mikael «mikki» Gaup (på bildet).
Eivind Von Døhlen/Good Game

Forrige uke var av det spesielle slaget med en King of Nordic-episode onsdag. Denne uken er den nordiske turneringen tilbake i tradisjonell stil og varter opp med fredagsunderholdning.

Forrige uke ble dette også et avbrekk i rotasjonen mellom Datakrigerne og K0NViRU$ (tidligere LANViRU$) da 1.divisjonslaget Flawless kvalifiserte seg til sluttspillet. Men denne uken er det K0NViRU$ som nok en gang skal forsvare Norges ære etter å ha trukket det lengste strået i finalen av kvalifiseringen, ironisk nok mot nettopp Datakrigerne.

I kvalifiseringen stilte K0NViRU$ med Mikael «mikki» Gaup, som nylig signerte for Kingpins. Gaup hadde ikke anledning til å spille fredagens sluttspill, og Sander «Grusarn» Nordeide Iversen, som for øvrig også ble hentet til Kingpins, er hentet inn som erstatter fredag. Sivert «SIV» Bollerud i K0NViRU$ er glad både Gaup og Iversen nå har fått sjansen i et av Norges beste lag, og mener de to har gjort seg fortjent til plassen.

Jeg er glad på «mikki» (på bildet) og «Grusarn» sine vegne og synes de fortjener sjansen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Jeg er glad på «mikki» og «Grusarn» sine vegne og synes de fortjener sjansen. Jeg håper de presterer bra i Kingpins fremover. Jeg har sett hvor god «Grusarn» er, og jeg tror så fort han blir litt mer kjent med laget, får spilt mer sammen med dem og tilpasset seg de andre spillerne at han får til masse i Kingpins. Kingpins ble svekket etter at de mistet «H4RR3» og «akez», men jeg tror «mikki» og «Grusarn» kan prestere bra i Telenorligaen fremover.

Se King of Nordic fredag fra 19:05 på deres Twitch-kanal »

– Jeg er litt usikker på spillestilen min

DISSE SPILLER FOR K0NVIRU$

Vis mer

Sivert «SIV» Bollerud
Steffen «SLY» Amundsen
Trygve «komba» Johansen
Jesper «Jimbo» Kamsrud
Sander «Grusarn» Nordeide Iversen

Hovedpersonen selv er et relativt ubeskrevet blad i det norsk miljøet. På spørsmål om hvordan han ser seg selv som spiller er han både usikker og beskjeden.

– For å være helt ærlig så er jeg litt usikker på spillestilen min, jeg har ikke spilt noe særlig innenfor noe lag. Jeg er vel egentlig en «pugger», men tror jeg er en lurker. Liker å gå litt alene. Jeg føler jeg ligger på et høyt nivå innenfor Norge med treffsikkerheten, men jeg har fortsatt en del å lære når det kommer til lagspill og generell forståelse av hva som skjer rundt på kartet. Jeg håper jo etterhvert at jeg kunne skaffet meg et lag, forteller Bollerud.

Med et stengt overgangsvindu er muligheten for utskiftninger mye mindre enn tidligere, og lag som tvinges til å hente en erstatter har et begrenset handlingsrom. Vi spør Bollerud om hvem han mener burde fått sjansen på det øverste nivået i Norge, som velger å trekke frem sin lagkamerat Steffen «SLY» Amundsen.

Jeg har spilt veldig mye med «SLY» , og jeg har sett hvor god han kan være og mener han burde fått sjansen til å spille på det øverste nivået.

K0NViRU$ går inn i fredagens sluttspill som representanter for et land som på lang tid står uten en triumf. Mens vi i Sverige og Danmark ser representanter som av og til har vunnet internasjonale turneringer og er etablerte, mangler denne erfaringen blant de norske spillerne. Bollerud mener det ligger en enkel årsak bak.

– Jeg tror svenskene og danskene tar King of Nordic mer seriøst.

Les også
Disse norske lagene deltar på Copenhagen Games

Bollerud mener laget tilegner seg nyttig erfaring, uavhengig av resultat. Han håper likevel laget skyter fra seg og er på hugget.

Vi kommer til å prøve vårt beste. Vi må ikke bli for passive i hva vi gjør og tar mer kontroll over kartet. Deretter får vi se hva som skjer, avslutter Bollerud.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 5. oktober.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden