Telialigaen - League of Legends

– Jeg hadde mye energi med tanke på alt som skjedde på Twitter

Noman «Nomi» Ahmad og Riddle fyret mot Vanir i forkant, og vant kampen greit.

Noman «Nomi» Ahmad (foran) er klar for tredje runde i Telialigaen.
Mohammed Barzinje/Riddle

SLIK ENDTE TREDJE RUNDE AV TELIALIGAEN LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Northern Light 0- 2 Nordavind DNB
DreamZ 2 - 0 Starwish E-sports
Reapers 2 - 0 Ronin Horde
Riddle 2 - 0 Vanir

Utsatt: Celestial Gaming vs Fact Revolution

Tredje runde av Telialigaen League of Legends er over, og Riddle skaffet seg tre nye poeng i hovedkampen mot Vanir. Etter mye slenging med leppa på Twitter var det mange som så frem til denne kampen, både for å se om hvem som ville vinne veddemålet, og finne ut om lagene kunne leve opp til «hypen».

Se kampen i opptak på vår Twitch-kanal »

Det hele ble endt i en grei 2-0-seier til Riddle, og spillerne der har nå skaffet seg et nytt «skin» hver sponset Filip «Rushex» Lariones i Vanir.

LES OGSÅ: – Vanir bør velge et par Riddle-spillere på Fantasy

Slik ser tabellen etter tredje runde.
Gamer.no

– De spilte mye dårligere enn forventet

DISSE SPILTE FOR RIDDLE

Vis mer

Ruben «Rudolf» Eik (Top)
Ivar «Reflect» Bråstein (Jungle)
Alexander «HHNeverlucky» Fedde (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Alf-Kristian «Doctor Nash» Sund (Support)

En av de som var så heldige og får skaffe seg et splitter nytt «skin» er Noman «Nomi» Ahmad, og han vet akkurat hvilket han skal skaffe seg.

– Kommer til å spørre om det nye Star Guardian Xayah skinnet.

Noe som kanskje passer seg, siden det var Xayah Ahmad spilte når de vant andre omgang mot Vanir. Videre forteller Ahmad at han er skuffet over dagens kamp.

– Jeg hadde mye energi med tanke på alt som skjedde på Twitter, så måten de spilte på skuffet meg veldig mye. De spilte mye dårligere enn forventet.

Les også
– Må ha selvtillit for å slå Nordavind, hvis ikke blir du overkjørt

Så langt har Riddle klart å vinne to av tre kamper, og én kamp som endte uavgjort. De har fått en knallstart på sesongen, så på spørsmål om de kommer til å fortsette å seile på bølgen, svarer Ahmad selvsikkert.

– Jeg er ikke ferdig med å vise meg enda, Riddle skal ikke tape en eneste kamp.

LES VÅR SPÅDOMSARTIKKEL: Skyhøyt nivå i den øverste divisjonen av League of Legends

Ville gjøre det spennende

Dessverre for Vanir-gjengen gikk det ikke som de hadde håpet på. En som tapet kanskje smaker ekstra surt for er Filip «Rushex» Lariones, som i tillegg må legge ut for nye skins til Riddle. På spørsmål om hva som gikk galt i dagens kamp, er det en detalj som påvirker mest.

– Vi er fortsatt et veldig ferskt lag, noe man kan lett se på våre beslutninger inne i spillet. Et av problemene i kamp en var valg-fasen, hvor vi ikke valgte karakteren Lulu før andre del. Videre derfra var det mangelen på kommunikasjon som gjorde at vi tapte, det samme i kamp to.

Etter én uavgjort og to tapte kamper kan det bli deprimerende å spille, men Lariones har en klar plan på hva de må fokusere på for å klare å gjøre opp for de tapte poengene.

– Vi må øve mer individuelt og særlig sammen som et lag. Hvis man vil oppnå noe må man jobbe for det, og vi skal jobbe knallhardt. Det blir nok mye fokus på de beslutningene som blir tatt sent i kampene, hvor vi ofte kan gjøre mange små feil som fører til at vi ikke er sikre på hva det neste steget vi skal ta er. Selv er jeg veldig stolt over laget mitt som gjør det beste de kan. Vi vil komme tilbake sterkere, og fortsette å forbedre oss med tiden.

DISSE SPILTE FOR VANIR

Vis mer

Magnus Otterdal «Arceus» Hilsen (Top)
Daniel «Poro» Hovda (Jungle)
Bendik «Metanon» Alvik (Mid)
Filip «Rushex» Larionesi (ADC)
Besmir «Levi» Jakupi (Support)

Som nevnt tidligere i artikkelen, hadde Lariones et vennskapelig veddemål med Riddle-spillerne, hvor vinneren av veddemålet fikk valgfrie skins gitt til dem av taperen. Lariones sier at han har ingen anger, og at intensjonen bak veddemålet var å gjøre kampen mer spennende for både seerne og spillerne.

– Poenget med veddemålet med Riddle var å gjøre kampen mer spennende. Personlig har jeg ingenting i mot noen av noen av spillerne eller klubben. Telialigaen begynte bare å bli litt kjedelig på sosiale medier, så jeg bestemte meg for å skape litt spenning. Derfor angrer jeg ikke. Målet ble oppnådd, og det ble en mye mer spennende kamp. Bra spilt til Riddle og spillerne, håper vi møter dem igjen i sluttspillet, avslutter Larionesi.

Siste fra forsiden