Telialigaen - League of Legends

– Jeg håper «Hatrixx» spiller fordi han er en supergod mid-laner jeg kan lære av

Elias «Bråten» Braut i Northern Light ønsker å møte, og lære av, de beste før kampen mot Dreamz søndag.

Elias «Bråten» Braut håper «Hatrixx» (bildet) spiller i motsatt lane søndag.
Moviestar Riders

SLIK SPILLES FEMTE RUNDE AV TELIALIGAEN LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Starwish E-sports - Riddle Esport
DreamZ - Northern Light
Reapers - Celestial Gaming
Vanir - Fact MSI

Se resten av kampene som skal spilles fremover i terminlisten »

Sesongen så langt for Northern Light har vært veldig jevn. Med tre kamper spilt ligger de midt på tabellen med en seier, en uavgjort, og et tap. Mid-laner i Northern Light, Elias «Bråten» Braut, mener at ukens kamp er viktig for å kunne klare å klatre opp til sluttspill-plassering.

– Resultatet i denne kampen blir sannsynligvis veldig viktig for å fremdeles ha en god mulighet til å oppnå topp fire. Med det sagt så tror jeg vi er gode nok individuelt til å klare topp fire, men at samspillet vårt ikke er godt nok for et topp fire lag helt enda. Om vi klarer å forbedre det tidsnok for å klare en topp fire plassering gjenstår å se.

Dette betyr at det er kun fire kamper igjen, og poengene betyr mer og mer om man vil oppnå en plassering i topp fire, og noen lag må gi det lille ekstra for å unngå å havne på bunnen.

Se kampen på vår Twitch-kanal søndag klokken 20:00 »

Slik ser tabellen ut før femte runde.
Gamer.no

– En svært viktig kamp

Elias «Bråten» Braut, mid-laner for Northern Light.

Bråten mener at det er vanskelig å ha en formening om Dreamz og hvordan kampen kommer til å utspille seg.

– Er vanskelig å ha en formening om Dreamz da jeg ikke vet hvilket lagoppstilling de møter med, men om de møter med stjernespillere som «Quickom» så kan det fort bli en vanskelig kamp. «Sharp» og «Hatrixx» kan også eventuelt hjelpe «Quickom» litt med å fjerne noe vekt fra skuldrene hans, om det skulle bli nødvendig. Utover det så håper jeg «Hatrixx» spiller fordi han er en supergod mid-laner som jeg vet jeg kan lære mye av å møte.

DISSE SPILLER FOR NORTHERN

Vis mer

Roshan «I am Kees» Visser (Top)
Bennet «Cree» Lill (Jungle)
Elias «Bråten» Braut (Mid)
André «Skohylle» Aspegren (ADC)
Mikael «Syhm» Richvoldsen (Support)

Dette er Northern sin første sesong i førstedivisjon, med et ferskt lag som spiller i sammen. På spørsmål om hvordan det er å spille i sammen, svarer han at han er glad for muligheten han har fått.

– Jeg kan ikke svare for de andre, men jeg er veldig glad for muligheten til å spille for laget, som på papiret har et ganske så bra lag. Å spille for klubben gir oss blant annet goder som coaching av «Véigâr v2», noe vi på laget er veldig fornøyde med.

LES OGSÅ: – Det betyr ingenting at man er ubeseiret

Les også
– Sesongen vår startet veldig trøblete

– Vi skal klare topp fire

Dreamz Stjernegalleriet sin top-laner Bendik «Quickom» Olsen i kjent stil
Privat

Rett før sesongen var igang fikk vi oss en overraskelse da Dreamz annonserte lagoppstillingen sin for høsten, men etter fire kamper og tre uavgjort kan kanskje laget virke mer som en «super-roster», som nødvendigvis ikke har kjemien inne.

– Vi skal klare topp fire, vi burde være langt over motstanden vår denne runden. Eieren til motstanderen er nok dessverre litt i vrangforestillinger når det kommer til hvor bra laget hans er, så denne runden satser vi på å sette han på plass, forteller Bendik «Quickom» Olsen.

Olsen har tatt seg tid til å svare på spørsmål, selv når han er travelt opptatt med å fiske etter andre ting en bare «elo». Så på spørsmål om laget holder ARAM-treningene ved like, svarer Olsen.

DISSE SPILLER FOR DREAMZ

Vis mer

Pavle «Yoppa» Kostic (Top)
Veselin «Hatred» Popov (Jungle)
Kris «7Q» Abrahamsen (Mid)
Bendik «Quickom» Olsen (ADC)
Sander «Zhandia» Skogstad (Support)

Antatt lagoppstilling

– Du, jeg er faktisk på fisketur i Nord-Norge og pendler mellom Vesterålen og hytta i Alta daglig, så jeg får ikke spilt noe før søndag. Håper laget mitt holder ARAM-øvingen ved like mens jeg er borte så vi unngår uavgjort-resultat! Kanskje jeg bare lar dem spille fire mot fem siden vi har 100% vinnersjanse i de tilfellene.

Olsen kommer også med en kommentar til motstanderens mid-laner.

– Northern Light har en lovende spiller i mid-lane, «Bråten». Men jeg har dessverre lite tro på at de er stort forskjellig fra Starfish ellers, så denne tror jeg blir noe lignende kampen vår mot Starfish. Det vil si veldig mulig å vinne selv om vi spiller fire mot fem.

LES OGSÅ: – Alt kommer an på hvor seriøst «Sharp» tar det

E-sport League of Legends Telialigaen Telialigaen: League of Legends _tipping

Les også

Siste fra forsiden