– Jeg kan forsikre deg om at vi ikke jobber på et nytt The Witcher-spill

Nå legger CD Projekt RED serien på hylla – kanskje for godt.

CD Projekt Red

Etter at The Witcher 3-utvidelsen Blood & Wine slippes mot slutten av mai, sier CD Projekt RED seg ferdig med fantasy-serien. Det forteller med-grunnlegger Marcin Iwinski i et Eurogamer-intervju.

Geralt i eventyrland?
CD Projekt Red

– Som vi har sagt før: aldri si aldri, men akkurat nå er det bare Blood and Wine. Jeg kan forsikre deg om at vi ikke jobber med et annet The Witcher-spill. Dette er slutten. Blood and Wine er avslutningen, og det kommer ikke et nytt The Witcher-spill i nærmeste fremtid – om noen gang i det hele tatt, forteller han.

Det høres altså ikke ut som om vi får se noen nye eventyr i The Witcher-universet fra CD Projekt RED, med mindre CD Projekt RED finner en grunn til å begynne arbeidet med et nytt spill, og antageligvis da ikke før etter den seksårige planen firmaet har presentert nå.

Cyberpunk 2077 i horisonten

Cyberpunk 2077 vet vi ikke mye om ennå.
CD Projekt Red

Planen består av to storspill. For øyeblikket vet vi at det polske studioet jobber med Cyberpunk 2077. Spillet skal være noe litt annet enn The Witcher-spillene, med mer fokus på frihet, både for spilleren og utvikleren. Dette blir lettere, siden Cyberpunk 2077 ikke er knyttet like sterkt til en eksisterende fortelling.

Det er også mindre fantasy-elementer her, til fordel for kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen, men i likhet med The Witcher 3 er fremtidsvisjonen plassert i sandkasse- og rollespillsjangeren. Planen er å lansere spillet en gang mellom 2017 og 2021.

I tillegg vet vi at studioet jobber med et annet storspill, som ifølge Iwinski ikke er et nytt The Witcher-spill.

Slik blir det nye området i The Witcher 3: Blood and Wine »

Siste fra forsiden