– Jeg kan forsikre deg om at vi ikke jobber på et nytt The Witcher-spill
(Bilde: CD Projekt Red)

– Jeg kan forsikre deg om at vi ikke jobber på et nytt The Witcher-spill

Nå legger CD Projekt RED serien på hylla – kanskje for godt.

Etter at The Witcher 3-utvidelsen Blood & Wine slippes mot slutten av mai, sier CD Projekt RED seg ferdig med fantasy-serien. Det forteller med-grunnlegger Marcin Iwinski i et Eurogamer-intervju.

Geralt i eventyrland?
Geralt i eventyrland? Bilde: CD Projekt Red

– Som vi har sagt før: aldri si aldri, men akkurat nå er det bare Blood and Wine. Jeg kan forsikre deg om at vi ikke jobber med et annet The Witcher-spill. Dette er slutten. Blood and Wine er avslutningen, og det kommer ikke et nytt The Witcher-spill i nærmeste fremtid – om noen gang i det hele tatt, forteller han.

Det høres altså ikke ut som om vi får se noen nye eventyr i The Witcher-universet fra CD Projekt RED, med mindre CD Projekt RED finner en grunn til å begynne arbeidet med et nytt spill, og antageligvis da ikke før etter den seksårige planen firmaet har presentert nå. 

Cyberpunk 2077 i horisonten

Cyberpunk 2077 vet vi ikke mye om ennå.
Cyberpunk 2077 vet vi ikke mye om ennå. Bilde: CD Projekt Red

Planen består av to storspill. For øyeblikket vet vi at det polske studioet jobber med Cyberpunk 2077. Spillet skal være noe litt annet enn The Witcher-spillene, med mer fokus på frihet, både for spilleren og utvikleren. Dette blir lettere, siden Cyberpunk 2077 ikke er knyttet like sterkt til en eksisterende fortelling.

Det er også mindre fantasy-elementer her, til fordel for kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen, men i likhet med The Witcher 3 er fremtidsvisjonen plassert i sandkasse- og rollespillsjangeren. Planen er å lansere spillet en gang mellom 2017 og 2021. 

I tillegg vet vi at studioet jobber med et annet storspill, som ifølge Iwinski ikke er et nytt The Witcher-spill.

Slik blir det nye området i The Witcher 3: Blood and Wine »

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen